Ljubavna astro analiza za Jun - Šta mogu da očekuju Vaga, Škorpija i Strijelac

Detaljna ljubavna astro analiza za mjesec jun je tu. Pogledajte šta to Vaga, Škorpija i Strijelac mogu da očekuju na polju ljubavi. 


Vaga: Astro analiza vas podsjeća da važite za znak koji nije sklon odustajanju, pa prema tome tako se i postavite. U ljubavnom odnosu bi trebali malo više da obratite pažnju ka potrebama partnera. Više ste fokusirani na tjelesne potrebe, ali ne zaboravite i na duhovne. 

Znajte da je suština braka podrška jedno drugom, to treba da vam bude privilegija, a ne teret. Neka vam prioritet bude više provođenja vremena sa partnerom. Kada dođe do određenih poteškoća, ne izbjegavajte jedno drugo. Ukoliko imate djecu, otvoreno razgovarajte sa njima, to će im značiti. 



Tako stvarate neraskidivu vezu. Škorpija: Kada govorimo o ljubavi više obratite pažnju kada je intima sa vašim partnerom u pitanju. Ne zapostavljajte partnera, jer to može da izazove frustraciju. Bilo bi dobro da zajedno sa partnerom postavite sebi ciljeve koje želite postići u narednom periodu. 

Takođe, porazgovarajte o invensticijama u koje bi mogli uložiti. Inspirišite jedno drugo, tako ćete lakše postići svoje zajedničke, ali i posebne ciljeve. Isto tako, pridajte veći značaj sitnicama. Strijelac: U ljubavi je potrebno da prepoznate da je prijateljstvo osnova zdravog odnosa. 



Ukoliko ste sami, svoju srodnu dušu moguće je i da pronađete u krugu prijatelja. Bilo bi dobro da prije nego što stupite u odnos sa nekim, upravo vam prijateljstvo bude osnova za nešto više. Oni koji su u vezi ili braku bilo bi dobro da svakodnevno stvorite vrijeme za svog partnera. 

Razgovor će vam prijati. Budite pozitivni u odnosu i ne štedite se na lijepim riječima prema partneru. Jasno pokažite svoje emocije, to će vešem partneru jako značiti. Ukoliko naiđete na određene prepreke i nesugalsice, važno je da imate samokontrolu. Takođe, budite spremni da priznate svoje greške, na taj način ćete izvući poentu za dalje.

Pokreće Blogger.