Ljubavna astro analiza do 22.05 - Težak period za Blizance, za Lava mogući izazovi

Pred vama je detaljna ljubavna astro analiza. Evo šta svaki znak zodijaka može da očekuje kada je ljubav u pitanju u narednoj sedmici. 


Ovan: Potrudite se da budete staloženi i mirni što više. Oslobodite se velikih očekivanja, jer vam tako planete neće slati to što očekujete. Budite pomalo proračunati u ljubavnim zahtjevima. Ukoliko vas partner povrijedi, ne shvatajte to previše emotivno, prolazno je. 

Bik: Pozicija planeta na vaš ljubavni život uticaće na način da ćete biti previše zahtjevni. Mnogi će tražiti ljubav prema kriterijumima koji su sebi zacrtali. Sve u svemu, u narednoj sedmici i nećete biti u potpunosti zadovoljni kada je ljubav u pitanju.  Blizanci: Većina vaših ličnih odnosa će ići u boljem smjeru. 



To će vam donijeti rasterećenje i sreću. Sve ono što vas je do sada mučilo polako nestaje. Čini će vam se kao da stvari koje su vas opterećavale nikada nisu ni postojale.  Rak: U narednom periodu bićete fokusirani na organizovanje zajedničkog života, ali ujedno ćete imati i potrebu za dobrom zabavom.

Neki od vas će biti odlični u savjetima i tješenju voljene osobe. Pokazaćete se kao vrlo empatični i posvećeni.  Lav: Oni koji su u vezama moguće je da dolazi period određenih trzavica. Izazovni period koji dolazi neće trajati dugo, pa shodno tome ostanite razumni i ne raspravljate se mnogo sa partnerom. 



Oni koji su slobodni, moguće je da će se osjećati usamljeno.  Djevica: Vi ćete biti ti koji će u narednom periodu pokazati koliko volite drugu stranu i koliko vam je stalo. Moguće je da druga strana neće uzvratiti tolikom mjerom, ali svi smo različiti i različito pokazujemo emocije. 

Oni koji su sami dani koji dolaze su itekako dobri za ljubav i društveni život.  Vaga: U narednim danima vaši ljubavni temelji će biti najviše platonskog karaktera. Imaćete sve veću potrebu za ljubavlju, ali ujedno i sanjate o svojim idealima. 

Zbog toga neki od vas će biti u dilemi da li da se povuku i prepuste ljubavnim akcijama.  Škorpija: One škorpije koje su zazuzete u narednim danima imaćete zdrav i stabilan odnosa sa partnerom. Bićete usmjereni na zajedničko stvaralaštvo. 

Oni koji su još u potrazi za pravom osobom, malo više pažnje obratite na vaše radno okruženje.  Strijelac: Bićete sve više otvoreni za ljubavna dešavanja. Naićete na razumijevanje drugih i porašće vaše povjerenje u vezama. Takođe, rastu i očekivanja koja imate od partnera. 

Oni koji su slobodni i u potrazi za srodnom dušom lako će je pronaći na nekim običnim mjestima.  Jarac: Prvi dio naredne sedmice biće u duhu ljubavi. Kako sedmica bude odmicala tako će i raspoloženje jenjavati. 

Prilike za poznanstva će se smanjivati, a oni koji su zazuzeti počeće pomalo da se udaljavaju od partnera.  Vodolija: Kod vas će naredna sedmica biti podjeljena. Prvi dio sedmice donijeće uživanje i mir sa partnerom, ili za one slobodne direktno traženje srodne duše. 

U drugom djelu sedmice takvo raspoloženje polako opada, biće lijepih susreta, ali ne pretjerano značajnih.  Ribe: U narednom periodu pokušajte malo bolje da kontrolišete svoje emocije. Pokušajte da nađete zlatnu sredinu u iskazivanju emocija i reakcijama. Nema potrebe da previše dramite u nekim situacijama, niti da budete previše hladni. Javiće vam se veća potreba za sigurošću u odnosu.

Pokreće Blogger.