Iz ugla jedne žene: Kakvim šarmom zračite takve muškarce privlačite u svoj život

Šta je to potrebno kako bi privukle muškarce u svoj život, govorićemo u nastavku teksta. Naravno, ovo se odnosi na žene koje žele da pored sebe imaju partnera.


Potrebno je cijeniti svoje kvalitete i osobine koje imate. Na taj način ćete privući slobodnog i poštenog muškarca, a ne oženjenog i lažljivog. Jedna od važnijih kvaliteta za privlačenje muškarca u život jeste svakako šarm. 

Šarm se ne odnosi uvijek i nužno na seksualnu želju, već na privlačenje udobnosti i zadovoljstva. Glavna tačka vašeg šarma je da skrenete pažnju, ali na drugačiji način. Prije svega što ćete uživati u sebi. 



Žena koja posjeduje šarm, ne stvara mnogo sukoba , ne žali se i nije nametljiva. Ako se žena isključivo fokusira samo na erotski stav i zavođenje, to muškarac često zna da gleda kao na vrstu manipulacije. Takva vrsta zadovoljstva može na kraju da bude samo prolaznog karaktera. 

Šarmantnost nema veze sa godinama. To nosite u sebi i možete da budete šarmantne u bilo kojoj životnoj dobi. Muškarci itekako vole šarmantne žene. Da bi privukle ono što želite u svoj život, važno je da budete opuštene i prije svega same se dobro zabavljate. 



Dopustite da uđete u komunikacuju i pružite prilike za upoznavanje. Ne budte arogantne, već prijatne. Kada vam se javi potreba da upoznate nekoga i imate ga u svom životu, to je lijepo. Bitno je da ne forsirate ništa, ne očekujete sada i odmah, već nastavite svaki dan kao i do sada i trudite se da budete ispunjene. 

Vaš život ni do sada nije zavisio od muškarca. Kada ste toga svjesne i otpustite svoju želju tada će i doći vaša manifestacija. Svaka žena je šarmantna na svoj način. Nemojte se obeshrabriti da vi to niste. 

Napravite samo razliku između šarma koji nosite u sebi, ispoljavate ga na ulici, u prolazu, na poslu, u marketu. Nije svaki šarm samo poziv na intimnost. To je poenta. Zračite takvim šarmom, i tako ćete privlačiti. 

Takođe, uvidite svoje ostale kvalitete i njih jednako cijenite. Na taj način ćete privući nekoga koga ste i priželjkivale, nekoga poštenog i iskrenog, a ne lažnog i zauzetog. Kada volite sebe, tada vam dolaze i ispravni izbori.

Pokreće Blogger.