Detaljna astro analiza do 29.05 - Sreća bi mogla da prati Rakove, Škorpije i Ribe

Nedelja koja je pred nama može da donese određene promjene. U vazduhu će biti pomješanih energija i smanjenih mogućnosti za preuzimanje odgovornosti.


Sve u svemu, pred vama je detaljna astro analiza. Svaki znak zodijaka može da očekuje nešto drugačije pa shodno tome pogledajte šta to:  Ovan: U narednim danima moguće je da ćete se osjećati povučenije nego inače. Imaćete osjećaj kao da neke ljude ne želite u svojoj blizini. 

Ove nedelje vaš fokus će biti na određenim situacijama u koje ste sebe doveli, a koje vam nisu koristile. Pokušaćete da nađete rješenje za njih.  Bik: Moguće je da ćete biti svjedok određenih bijelih laži koje će biti upućene vama. Ono što je dobro, jeste da na vas to neće puno uticati. Obratite malo pažnju na neke stvari i ne budite previše naivni i podvodljivi. 



Imaćete priliku da donesete neke odluke ali ih nećete shvatati previše ozbiljno, Iz toga su moguće greške ali i lekcije kako više ne trebate. Blizanci: Moglo bi se reći da je ovo vaša nedelja. Pretežno će vam sve ići od ruke. Ono što zamislite imaćete velike šanse da to i ostvarite. 

Vaši postupci ove nedelje biće pozitivni i opravdani. Univerzum je na vašoj strani. Rak: Trudite se i svoj rad lako pretvarate u uspjeh. Uspjeh koji ćete moći postići u narednim danima i neće vas pretjerano iznenaditi. Razlog tome je što ste vrijedno radili na svojim ciljevima i to ste očekivali. 



Uživaćete u plodovima svoga rada. Lav: Imaćete utisak kao da vas pojedini ljudi omalovažavaju. Pošto ste inače ponosni i poznati egosti svoj bijes zbog toga usmjerićete ka pogrešnim ljudima. Nećete biti u stanju da primite šale na svoj račun, pa shodno tome mislite da niko drugi ne treba da se nasmije.

Morate shvatiti da ne mogu drugi da se ponašaju onako kako se vi osjećate. Djevica: Narednih dana očekivaćete pomoć od nekoga i možda se čak i previše osloniti na istu. Imaćete osjećaj kao da igrate igru čekanja. Usmjerite svoj fokus malo drugačije, a ne na čekanje. 

Takođe, negativno raspoloženje odbacite, i počnite malo drugačije da vibrirate. Tada jedino mogu da nastanu promjene. Vaga: Imaćete priliku narednih dana da budete sa ljudima ili osobom koja takođe priželjkuje vaše društvo. 

Morate biti ponekad spremni na kompromise, a ne samo da se stvari dešavaju onako kako vi to želite i kako ste zamislili. Ako naučite da primjenite kompromis, vidjećete dobre rezultate toga. Takođe i uspjeh. Škorpija: Ukoliko ste u prethodnom periodu bili povrijeđeni od strane nekoga, sada ne osjećate više bol, već samo želju da vratite isto. 

Vaš fokus i potezi biće usmjereni samo ka tome. Morate spoznati da je to pogrešno i da vas to može dovesti samo do još povrijeđenosti. Otpustite to i krenite dalje. Strijelac: Za vas dolazi kraj jedne ere. To se odnosi na početak vaše slobode, odbacićete nešto što vas je stezalo i vuklo nazad. 

Takođe, moguće je da ćete biti spremni nekome nešto oprostiti i to će vam donijeti olakšanje. Nećete više biti u obavezi da nešto otplaćujete i to će vam donijeti samo pozitivna osjećanja. Jarac: Vaš trud i zalaganje na poslu imaju veliku šansu da se isplate. Međutim, za vas to i nije nešto novo. 

Navikli ste da na poslu bude sve kako treba. Takođe, finansijske nagrade će pristizati istim tempom kao i do sada. Novac vam pristiže, sve zbog vašeg rada i posvećenosti. Odlično pratite detalje. Vodolija: Ukoliko vam se u narednim danima desi neki neuspjeh, nema potrebe da se brinete. 

Oslonite se na svoj optimizam. Nemojte dozvoliti drugima da stanu na put vašim snovima. Ako se nekome čini da su vaši snovi i ciljevi nemogući, to je samo njihovo mišljenje. Ne odustajte, jer zaslužujete rezultate zbog vaše posvećenosti. 

Ribe: Postoji mogućnost da će neke vaše ranije akcije koje ste preduzeli sada doći na red. Moguće je da ćete se sada morati baviti njima. Najbolje bi bilo da to što prije riješite kako ne biste doveli sebe u neočekivane poteškoće. Shvatite neke stvari malo ozbiljnije.

Pokreće Blogger.