Ako je suđeno da budete zajedno, bit ćete - Bez obzira na sve: Kakvi su to sudbinski odnosi

Kada se u našem životu pojavi osoba za koju smo sigurni da je prava, sa kojom imamo mir i blagodat u duši i sa kojom želimo sve mi zaista postajemo srećni. 


Ako se iz nekog razloga takav odnos prekine, gubite nadu i mislite da tako nešto više nikada nećete doživjeti. Osjeća se gorak ukus sudbine, i pitate se da li je taj odnos bio sudbinski ili ne?! Mnogi vjeruju u sudbinu i smatraju da kada vas sudbina spoji da ništa taj odnos, osim smrti ne može rastaviti. 

Opstajete zajedno uprkos svim preprekama, čak iako ste daleko i odvojeni, vi ste tu jedno za drugo. Pravi, sudbinski spojeni parovi će drugačije gledati na životne izazove i poteškoće. Ljudi znaju da imaju iste probleme, poput besparice, kredita, nezaposlenosti, porblema sa zadrvljem itd. 



Ali, oni ostaju zajedno i pronalaze razlog za radost. Nikada im nije dosta vremena provedenog zajedno i to pod bilo kakvim uslovima. Dok sa duge strane postoje parovi koji se razilazi, iz puno manjih razloga.

Razlika se vidi od početka, da li se sa partnerom vjenčavamo samo da bismo bili u braku, ili zato što ga istinski volimo. Parovi koje se vjenčavaju iz ljubavi, javlja im se prirodna želja da žive i rastu zajedno.



Da zajednički započnu život, da ukrste svoje sudbine, zajedno zaspu i probude se, brinu jedno o drugom i nikad ne prestanu da pokazuju svoje emocije. Takođe, ako ste odvojeni, to vrijeme ne mora ništa da znači za vas. Želja za vašim partnerom neće nigdje nestati, čak šta više samo će rasti. 

Vi znate da ste zajedno, da ste sreli svoju osobu. Vaša želja da budete zajedno ukloniće sve prepreke koje vas u tome spriječavaju. Sa druge strane, ne plašite se da izgubite ljubav. Ako ste mislili da je ta ljubav prava, a ipak nije bila, nema potrebe da se sputavate za dalje. 

To možda nije bila ljubav za vas i tek ćete voljeti. Znaćete po osjećaju. Možda ste misili da ne možete više voljeti od trenutnog, ali kada upoznate pravu osobu i vašu sudbinu shvatićete da ništa prije toga ne može da se poredi sa tim odnosom.

Pokreće Blogger.