Da li je bolje izabrati vrijednog i poštenog muža ili bogatog i lijepog - Otac Andrej.T objašnjava

Struktura ljudske duše, i osobine koje čovjek nosi u sebi, trebaju da budu kvalitetne, kako bismo imali mogućnost za stvaranjem dobre i zdrave porodice. 


Pojedine djevojke, želeći da se udaju i steknu porodicu, uzimaju u obzir pogrešne kvalitete pri svojim izborima. Obraćaju pažnju više na kvalitete koje nisu pogodne za porodični život. Izgled i bogatstvo neka ne budu parametri. 

Prvo blijedi vremenom, a drugo dolazi i odlazi. Otac Andrej Tkačev savjetuje da je važno da prije svega muškarac bude vrijedan. To je plemenita osobina koja ne dozoljava tijelu i duši da se opusti, i ujedno oplemenjuje čovjeka. 



Naravno, to ne znači da će on biti idealan, ali će biti vrijedan i doprinjeće zajedničkom domu. Takođe, daleko treba da budete od muškarca koji želi da vas odvede u krevet odmah na prvim sastancima. Neko ko vas cijeni i ko je normalan neće od vas to zahtjevati. 

On treba da se brine o vama i da vi vidite u njemu prijatelja i zaštitnika, pa shodno tome i odlučite da se prepustite. Lijepo je naći duhovnog čovjeka, ali danas sve teže. Daleko budite od čovjeka koji u sebi nosi brojne poroke 



Još jedan veoma važan kvalitet, koji smo već napomenuli, a to je težak posao. Lijen čovjek želi odmah i sad sve da strpa u džep. On želi mnogo, a da ne radi ništa. Od takvog bježite. Dakle, normalan muškarac je vrijedna osoba i poštena, koja poštuje svoju ženu. 

Ne srlja, već radi i postepeno čeka svoj uspjeh. Ko zaista vjeruje i uzda se u Gospoda, ima priliku da osjeti dobro parče života. Naravno, potrebno je da imate zdravog razuma i znate šta je ispravno, a šta ne. Prepoznajte prilike, i kada su one namjenjene vama.

Pokreće Blogger.