Ljubavni horoskop do 13.02. - Raku će veza biti na prvom mjestu, Jarčevi će biti jako šarmantni

Detaljan ljubavni horoskop za sedmicu od 31. januara do 06. februara za sve znakove Zodijaka. 


Ovan: Ovo će biti jako mirna i harmonična sedmica za vaš ljubavni život. Imaćete potrebu da ostanete kod kuće i uživate u nježnim i romantičnim trebucima sa svojim partnerom. Posvetite kvalitetno vrijeme svom partneru i izbjegavajte probleme. 

Bik: Osjetit ćete potrebu da podržite svog partnera i pomognete mu da se nosi sa svojim problemima. Vaša veza je za vas prioritet u poređenju sa vašim drugim obavezama. Ako ste slobodni, pravo je vrijeme da napravite odlučujući korak prema osobi koja vas zanima, jer se osjećate jako sigurno u sebe. Blizanci: Ljubav prema vašem partneru može umanjiti vašu tjeskobu i dobijete snagu koja vam je potrebna. Ako ste slobodni, znajte da će vam kraj sedmice donijeti dinamiku koja vam je potrebna da biste sklopili novo poznanstvo ili izrazili svoja osjećanja osobi koja vas je fascinirala. 

Rak: Vaša porodica i vaša veza će biti u prvom planu ove sedmice. Skloni ste da se više bavite stvarima vezanim za vaš lični život, jer se tako osjećate ugodnije. Krajem sedmice ćete se osjećati optimističnije i strastvenije što će pozitivno uticati na vaš odnos sa partnerom. Lav: Provest ćete romantične, ugodne trenutke sa svojim partnerom. Problemi među vama biće prevaziđeni kroz razgovor i razumevanje. Biće mesta da uživate u međusobnom društvu, bez stresa i pritiska. Ako ste slobodni, imaćete priliku da upoznate nove ljude i da se dinamično krećete ka onom koji će privući vašu pažnju. 

Vaše ponašanje će odrediti razvoj događaja. Djevica: Vaša osećanja će vam biti prioritet, ali kako nedelja bude odmicala, ona će biti po strani zbog pritiska koji ćete osećati zbog povećanih obaveza u drugim sektorima vašeg života, posebno na poslu. 

Pokušajte da ostanete mirni i održavate ravnotežu kako bi vaš partner ostao sretan, a vi zadržali svoj unutrašnji sklad. Vaga: U ovoj sedmici ćete biti posvećeni svom partneru. Njegova podrška će vam pomoći da se nosite sa bilo kojim problemom koji se nađe pred vama. 

Nađite ravnotežu jer će vam ona dati snagu koja vam je potrebna da prevazoiđete sve teškoće. Škorpija: U ovoj sedmici ćete imati potrebu da se posvetite svom partneru jer samo njemu možete reći sve ono što vam je na duši i šta vas muči. 

Ako ste slobodni ova sedmica vam donosi mnogo samopouzdanja. Sada možete bez straha prići osobi koja vam se sviđa. Strijelac: Ova sedmica će donijeti dosta romantike i strasti u vašu vezu. Zaboravite na nervozu i brige koje nosite kući s posla i vidjet ćete da vam privatni život može pružiti harmoniju koja vam je potrebna. 

Ako ste slobodni nemojte se plašiti da napravite prvi korak. Pratite svoje srce i bićete nagrađeni. Jarac: Pobrinite se da izrazite svoja osjećanja i vratite živost i strast u svoju vezu. Ako ste slobodni, vaš šarm i samopouzdanje pomoći će vam da flertujete i pristupite osobi koja vas zanima. 

Vodolija: U svom ljubavnom životu moći ćete da pokažete svoje interesovanje i ljubav prema svom partneru. Balans u vezi vam je veoma važan, pa se trudite da to postignete. Budite malo oprezni ovih dana, jer bi vaše samoizražavanje moglo biti pomalo slabo. 

Ribe: Provedite malo kvalitetnog vremena sa svojim partnerom i ne ustručavajte se pokazati mu šta osjećate. Trudite se da saslušate svog partnera i ono šta ima da vam kaže. Pokažite suosjećanje i budite mu podrška.

Pokreće Blogger.