Ako želite ljubav i poštovanje muškarca, zapamtite glavnu stvar - Morate biti pravi izbor, a ne opcija

Svaka žena sanja da upozna muškarca koji će joj pružiti ljubav i poštovanje koje zaslužuju, ali mnoge od tih žena zaboravljaju na jednu najvažniju stvar. 


Ako stvarno jako želite da imate mirnu i harmoničnu vezu, ako želite muškarca koji će vas štiti, voljeti, poštovati nikada, ali nikada ne smijete da pristanete da mu budete opcija. Čim se stavite u poziciju da mu možete biti opcija i čim mu date razlog da razmisli o svojim izborima i da li mu je veza sa vama potrebna, on prestaje da se bori za vas i prestaje da vas poštuje. 

Žena ne može biti istinski srećna ako je muškarac ne cijeni i ne poštuje. Može mu spremati svaki dan njegova omiljena jela, može svaki dan hodati u zavodljivom donjem rublju po kući, ali neće uspjeti zaraditi poštovanje muškarca. 



Nemojte trčati za muškarcem jer tako sigurno nećete učiniti da vas više poštuje. Muškarci poštuju žene za koje se trebaju boriti i žene za koje se trebaju potruditi. Ako mu pokažete da pristajete da mu budete opcija, ne možete očekivati da će vas poštovati. 

 Naučite slušati svoje srce i svoja osjećanja. Naučite prepoznati da li ste muškarcu prvi izbor ili ste mu samo opcija. Radite na sebi i pokažite muškarcu da ste vi žena za koju se vrijedi boriti i koja je vrijedna njegovog izbora. 



Uvijek imajte na umu i nikada nemojte zaboraviti da ste vi dvije odvojene osobe i da svako od vas treba da ima svoj život. Žena ne treba da svoj život zapostavi i posveti se samo muškarcu. Nemojte dozvoliti sebi da izgubite sve i da odustanete od svega onoga što volite. 

Žena treba uvijek da bude prvi izbor za muškarca, ali prije svega treba da zna svoju vrijednost, da bude jedinstvena, da poštuje sebe i brine o sebi. Samo tako će obezbjediti sebi da muškarcu uvijek bude prva i jednina, nikada opcija ili usputna stanica. 

Nemojte gubiti svoje vrijeme na muškarca kome ćete uvijek biti samo opcija. Ne treba vam to u životu. Ne molite ga i ne nagovarajte ga da bude sa vama. Tek tada će vas muškarac prihvatiti i tek tada će početi da vas poštuje. Tek kada čvrsto odlučite da ne želite biti opcija muškarac će početi da vas poštuje.

Pokreće Blogger.