Ljubavna astro analiza za Mart - Šta mogu u ljubavi da očekuju Vaga, Škorpija i Strijelac

Detaljna ljubavna astro prognoza za mart za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije i Strijelca. 


Vaga: Vaš partner je vaša najveća poruka i uvijek će biti tu za vas kada god vam je potreban. Njegova podrška vam mnogo znači zato se trudite da mu uzvratite i pružite ljubav koju zaslužuje. Bez obzira na probleme sa kojima se suočavajte uvijek stavite dobrobit svoje veze na prvo mjesto. 

Ne dozvolite da drugi ljudi i neke negativne situacije kontrolišu vaš život i vašu vezu. Zapamtite da samo vi i vaš partner imate pravo da odlučujete kako ćete da živite. Cijenite svog partnera i njegovo prisustvu vašem životu ako želite imati mirnu i skladnu vezu punu ljubavi. 



Škorpija: Trudite se da uvijek budete uz svog partnera kada god ste mu potrebni jer je on uvijek uz vas i podržava vas u svemu. Podržite odluke koje vaš partner treba da donese po pitanju njegove karijere. Nemojte ga obeshrabriti i sputavati ga da ostvari svoje snove. 

Trudite se da unesete mir i spokoj u svoju vezu i da svoj intimni život učinite malo zanimljivijim. Nemojte se ustručavati da isprobate neke nove stvari jer bi vaš partner takođe mogao uživati u tome. One Škorpije koje su slobodne bi trebale biti malo više strpljive sa sačekati pravi trenutak. 



Nemojte forsirati nešto št ne ide i nemojte se upuštati u vezu samo da biste bili u vezi. Dajte sebi slobodu da nađete osobu koja vam zaista odgovara. Strijelac: Vaš ljubavni život bi mogao biti jako miran u ovom mjesecu. Stvari između vas i vašeg partnera će se odvijati jako dobro i razmišljaćete u istom smjeru. 

Jako je važno da se fokusirate na to da usrećite jedno drugo. Trudite se da održite ljubav čak i onda kada stvari krenu loše. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli ovog mjeseca pronaći ljubav. Sve će se desiti jako brzo i neočekivano, ali vaša srodna duša bi napokon mogla ući u vaš život. Međutim, budite strpljivi i nemojte požurivati stvari kako se ne biste brzo razočarali i bili povrijeđeni. 

Oni Strijelčevi koji su u braku bi trebali naći rješenje za neke probleme koji vam trenutno onemogućavaju da normalno funkcionišete kao par. Budete li radili zajedno i budete li se trudili moći ćete uživati u vezi koju imate.

Pokreće Blogger.