Pun Mjesec u Raku 18.01. - 4 znaka Zodijaka na koje će Pun Mjesec najviše uticati

Prvi pun Mjesec u ovoj godini će se pojaviti na nebu 18. januara u znaku Raka, a poznat je još pod nazivom Vučiji Mjesec. 


Ovaj pun Mjesec će nas podstaći da sjedinimo i procijenimo svoja osjećanja što za neke od znakova Zodijaka neće biti lako. Ovaj pun Mjesec simbolizuje vrijeme oslobađanja i ispoljavanja. Za neke znakove Zodijaka ovo će biti veoma izazovan period jer se ovaj pun Mjesec javlja u znaku Raka što će nas podstaći da budemo osjetljiviji nego inače. 

Ovan: Pun Mjesec se javlja u vašoj kući porodice i doma pa biste se u ovom periodu mogli osjećati pomalo nostalgično. Pokušajte da ne razmišljate previše o nekim stvarima iz svoje prošlosti. Budite pažljivi prema sebi i oslobodite se svega što vas sputava da idete naprijed. 



Napravite mjesta u svom životu za neke nove bolje i uzbudljivije stvari. Rak: Ovaj pun Mjesec će vas podstaknuti da se posvetite sebi umjesto što se uvijek posvećujete drugima i pomažete drugima. Sada je vrijeme da se okrenete sebi, svojim mislima i osjećanjima. 

Stavite svoje potrebe na prvo mjesto, držite se svojih stavova i svojih uvjerenja. Lav: Osobe rođene u znaku Lava vole mnogo da se zabavljaju, ali ovaj put će pun Mjesec od vas tražiti da se malo uozbiljite i razmislite o svojim osjećanjima. 



Iako se to ne čini uvijek tako, vi ste nježna duša, a ovaj pun Mjesec u Raku će osvijetliti vašu nježnu stranu. Strijelac: Ovaj pun Mjesec će se odvijati u vašoj kući transformacija, pa će ovo biti odličan period za prilagođavanje novonastalim situacijama koje se nađu pred vama. 

Odvojite malo vremena i razmislite o stvarima koje su vam važne. Ne izbjegavajte promjene već ih prihvatite. Neke od njih mogu biti jako dobre za vas.

Pokreće Blogger.