Nakit koji nosimo može otkriti naš karakter - Zlato biraju samouvjerene, elegantne i bistre žene

Mnogi vjeruju da nakit koji žena nosi može mnogo reći o njenom karakteru. Materijali od kojih je nakit napravljen, boja i oblik nakita može nositi skrivenu poruku koju često ne vidimo na prvi pogled. 


Mnogi vjeruju da zlatni nakit i nakit napravljen od platine preferiraju žene koje su energične, samouvjerene i bistre, dok srebro biraju promišljene žene koje vole tišinu i usamljenost. Žene koje nose srebrni nakit su originalne, tajanstvene i kreativne. 

Nakit od plemenitih metala biraju žene sa stilom i ukusom, dok ručno rađen nakit od drugih materijala biraju žene koje vole umjetnost i kulturu. 1.Prsten; Prste može nositi jako korisne informacije o ženi koja ga nosi. 



Mali i tanak prsten govori da je žena skromna, koja je pomalo stidljiva i suzdržana u komunikaciji. Takve žene su ravnodušne prema materijalnim stvarima. Ako žena nosi samo jedna prsten to pokazuje da je žena aktivna i praktična, često poslovnog duha. 

To su uglavnom energične i emocionalno zrele žene. Prsten sa kamenom na srednjem prstu nose žene vođe. To su jake i nezavisne žene koje zauzimaju dominantnu ulogu kako u porodici tako i u društvu. Prsten na malom prstu nose kreativne žene koje cijene individualnost i originalnost. 



Prsten na kažiprstu nose samouvjerene žene koje znaju šta žele i teže da ostvare svoje ciljeve. 2. Naušnice; Minijaturne naušnice preferiraju uravnotežene, aktivne i praktične žene. Graciozne naušnice biraju sofisticirane žene sa izraženim smislom za dobar ukus. 

Ove žene su uredne, pažljive i imaju visoke zahtjeve prema sebi. Alke nose samouvjerene, strastvene i vatrene žele. Ne plaše se svojih želja i lako osvajaju suprotni pol. Naušnice sa dragim kamenjem simbol su mudrosti i znanja, a njihovi vlasnici su misteriozni, pametni, ali pomalo sanjivi i romantični. 

3. Perle, lančići i ogrlice; Tanak lanac sa ili bez privjeska nose uglavnom stidljive žene. One vode računa o sebi, ali se ne žele isticati i privlačiti pažnju. Dugi lanac sa privjeskom nose sofisticirane žene, a ako privjesak ide u zonu dekoltea radi se o strastvenoj ženi. 

Ove žene svojim nakitom poručuju da vole ljubavne avanture i strast. Masivne ogrlice mogu biti znak dobrog ukusa, ali ako se ne pretjeruje sa dodacima. Takve žene žele izgledati bolje nego što jesu, posebno one koje u tome vole pretjerivati. Perle od kamena ili tekstila nose romantične, iskusne i originalne žene.

Pokreće Blogger.