Muškarac koji vas voli poštuje vas i vaše vrijeme - Jasni znakovi da mu niste prioritet već rezerva

Žene često ne mogu jasno prepoznati kakve namjere muškarac ima sa njima, pa predugo ostaju u vezi u kojoj ne bi trebale. 


Sa nekim muškarcima jednostavno ne znate na čemu ste. Jedan dan vam pokazuju ljubav i pažnju dok se drugi dan ponašaju kao da mu niste važni. Da biste prepoznali da li ste muškarcu samo rezervna opcija, neki od znakova u nastavku bi vam mogli biti od koristi. 

1. Ako muškarac otkazuje sastanak sa vama u zadnjem trenutku kada ste već skoro trebali da se nađete, to pokazuje da ne cijeni ni vas ni vaše vrijeme. Muškarac koji vas voli neće otkazivati sastanak u zadnjem momentu, osima ako nešto zaista nije hitno. 



Isto važi i za planiranje sastanaka u zadnjem trenutku. Ako vas muškarac u zadnjem trenutku pita da sa njim idete na neki važan događaj, znajte da mu je osoba koju je planirao voditi otkazala i da nema koga drugog povesti. 

2. Ako vam muškarac rijetko šalje poruke i samo kratko odgovara na poruke koje ste mu poslali, to bi moglo značiti da nije ozbiljan sa vama. Muškarac koji vas voli će vam posvetiti svoju pažnju i uvijek će naći vremena da vam se javi i pošalje poruku.



3. Kada muškarcu niste prioritet on će izbjegavati pričati sa vama o zajedničkoj budućnosti iz razloga što se ne vidi pored vas u budućnosti. 4. Ako muškarac uvijek želi da mu budete na raspolaganju, da mu činite usluge i u pola noći, znajte da vas samo iskorištava i ne poštuje vaše vrijeme. 

5. Kada nam je stalo do nekoga uvijek se sjetimo šta ta osoba voli i šta joj je važno u životu. Kada muškarcu niste prioritet to nije slučaj. On zaboravlja šta vi volite i šta vam je važno iz razloga što ga nije briga za vas. Čak će zaboraviti o čemu ste razgovarali čim se okrene i udalji se od vas.

Pokreće Blogger.