Iz ugla jedne žene: Ono što jedan muškarac mrzi kod tebe drugi će sigurno voljeti

Jesi li se nekad našla u vezi u kojoj nisi mogla da budeš svoja i nisi mogla da pokažeš ko si zaista. 


Svi prethodni su vidjeli samo tvoje mane i tražili ti nedostatke što te je navelo da skrivaš svoje pravo ja i sumnjaš da nisi vrijedna ljubavi. Taj koji te naveo da sumnjaš da nisi vrijedna ljubavi te naveo da sumnjaš da nisi vrijedna truda i vremena. 

Ti želiš ljubav, ali ne želiš više skrivati sebe jer si uvijek toliko toga rizikovala i izgubila. Žena kad voli ona voli svim srcem, spremna je rizikovati mnogo toga za onoga koga voli. Nemoj dozvoliti da ti jedan muškarac koji ti je slomio srce poljulja vjeru u ljubav. 



Pojaviće se muškarac koji će te voljeti onakvu kakva jesi i koji će kod te voljeti sve ono što su oni prije njega mrzili. Pojaviće se muškarac koji će voljeti tvoje mane i nedostatke i prihvatiti ih jednako kao i tvoje vrline. 

Pojaviće se i podsjetiti vas koliko vrijedite i da je sa vama sve u redu samo ste se do sada zaljubljivali u pogrešne ljude. Pojaviće se muškarac koji će ti reći ono što želiš čuti, ali ovaj put to neće biti laž. Ovaj put to će biti istina i ovaj muškarac će ti to pokazati svojim djelima. 



Pokazaće da si mu važna, da nema potrebe da se bojiš jer on želi biti dio tvog života. Ovaj muškarac će ti pokazati da su te sve tvoje prethodne veze i pogrešni muškarci doveli pravo do njega. Pomogli su ti da nađeš njega koji će ti pokazati šta je prava ljubav i kako izgleda biti iskreno voljen. 

Ovaj muškarac zna da neće uvijek biti lako, ali neće odustati. Podsjetiće te da je ljubav laka, da ljubav ne treba da boli, da je ljubav lijepa i da u njoj treba uživati.

Pokreće Blogger.