Inat je možda najveći neprijatelj veze - Kako žene testirajući muškarca upropaste vezu

Da li ste nekada razmišljali kako bi veze izgledale kada bi žene manje testirale, a više ugađale muškarcima? 


Već na samom početku veze mnoge žene testiraju muškarce na razne načine. Mnoge na taj način žele vidjeti kakve namjere muškarac ima sa njima, a često sa tim svojim silnim testovima samo upropaste vezu koja je mogla biti dobra. 

Da vidimo kako to najčešće žene testiraju muškarce u prvim mjesecima veze. 1. Ne želi da ga zove; Mnoge žene neće nazvati muškarca već će čekati da on prvi nazove njih. Mnoge žene na taj način žele navesti muškarce da trče za njima. 



Često im se to zna obiti o glavu je neki muškarci neće nazvati prvi i ostaviće ih da čekaju. 2. Ljute se za sitnice; Postoje neke žene koje vole pomalo da glume u vezi i ljute se za svaku sitnicu kako bi provukle pažnju muškarca. 

Često se ljute, a ni same ne znaju zbog čeka. Njima t0 izgleda simpatično i misle da će tako muškarac biti bolji prema njima, ali ovakve ljutnje bez razloga i za svaku sitnicu muškarcima brzo dosade. 3. Kada tjeraju svoj inat; Nema ništa gore nego tjerati inat u vezi. 



Ako vi kao žena počnete tjerati inat, od muškarca takođe možete očekivati isto, a to će vašu vezu samo odvesti u slijepu ulicu. Iako mnoge žene žele tjeranjem inata nešto dokazati, uglavnom im se to obije o glavu. 4. Izazivaju ljubomoru; Mnoge žene u želji da vide kakva osjećanja muškarac gaji prema njima, pokušavaju da ga naprave ljubomornim. 

Tada počinju da flertuju sa drugim muškarcima, a time ne čine ništa dobro za svoju vezu. Tako samo mogu otjerati trenutnog partnera od sebe. 5. Igraju na hladno; Mnoge žene glume nedostupne i hladne kraljice jer misle da će se muškarac na taj način više zainteresovati za njih. 

Međutim, muškarci ne vole hladne žene i one koje glume ledene kraljice. Ako vi ne pokažete interesovanje za njih neće ni oni za vas. Muškarac će se vremenom umoriti i otići, a vi ćete ostati sami.

Pokreće Blogger.