Ljubavni horoskop do 09.01. - Rakovi izbjegavajte rasprave, Vage posvetite se partneru

Detaljan ljubavni horoskop za sedmicu od 03. do 09. januara za sve znakove Zodijaka. 


Ovan: Vaš ljubavni život bi u ovoj sedmici mogao biti miran. Važno je samo da ne budete sitničavi i da odnos sa partnerom održavate zdravim. Slobodni Ovnovi bi mogli upoznati nekoga novog, ali ćete morati dobro razmisliti prije nego ovu osobu pustite u vaš život. 

Slušajte svoj unutrašnji glas. Bik: Vaša veza je svakim danom sve bolja. Osjećaćete se dobro pored svog partnera i moći ćete izbjeći svaki neprijatnost i svađu. Kao rezultat toga vaša veza će biti mirna i stabilna. Dozvolite sebi da uživate sa svojim partnerom u ovom mirnom periodu koji je ispred vas.



Blizanci: Neke vaše odluke bi mogle uticati na vašu vezu jer ćete konstantno težiti nezavisnosti i samostalnosti. Pokušajte da sačuvate svoju samostalnost, ali i da održite vašu vezu stabilnom i jakom. Mnogi slobodni pripadnici ovog znaka nisu spremni da se odreknu svoje slobode zbog nekoga ko ne ispunjava njihova očekivanja. 

Rak: Rakovi će u ovoj sedmici uspjeti održati svoju vezu stabilnom, ali samo ako budu izbjegavali svađe i nepotrebne rasprave. Pokušajte da probudite staru strast u svojoj vezi i ponovo se zbližite sa svojim partnerom. 



Slobodni Rakovi će biti jako šarmantni, a mnogi neće moći odoljeti njihovom šarmu. Lav: Primjetili ste da se u zadnje vrijeme neki ljudi miješaju u vašu vezu iako ne bi trebali pa ćete u ovoj sedmici željeti tome stati u kraj. Nemojte dozvoliti nikome da vam se petlja u vezu. 

Vi i vaš partner zaslužujete da budete srećni, a to možete samo ako se držite jedno drugoga i ako vjerujete jedno drugome. Djevica: Vaš ljubavni život će biti jako stabilan u ovoj sedmici i moći ćete održati harmoniju i mir u vašoj vezi. 

Vaše raspoloženje će biti senzualno i emotivno. Tenzije se smiruju i stvari se vraćaju na određeni mir, poput mirnog mora koje blista na suncu. Topao i prijatan, ovako će izgledati vaš ljubavni život. Odišete smirenošću i spokojem i to može privući nekog novog. 

Napravite svoj potez i ne dozvolite da vas zaustave druge misli. Vaga: Ako želite održati svoju vezu stabilnom, morate se više potruditi i posvetiti se svom partneru. Kontrolišite svoj bijes i svoje ispade te nemojte dozvoliti sebi da se ponašate djetinjasto i nezrelo. 

Škorpija: Vaš ljubavni život je na dobrom putu, bez posebnih tenzija i problema.Održavate opušteno raspoloženje i plodnu komunikaciju u vašoj vezi. Ovi dani su pogodni za razgovor sa partnerom i izražavanje svojih misli i briga. 

Neće vas osuđivati ili osramotiti, a vi ćete biti spremni prihvatiti njihov savjet. Vikend je povoljan za izlaske i druženja. Strijelac: Između vas i vašeg partnera vlada pozitivno raspoloženje i razumijevanje. Možda biste željeli razgovarati sa njim o tome kuda vaša veza vodi. 

Volja za promjenom postoji na obje strane, sve što trebate učiniti je pronaći zajednički put i zajednički način djelovanja koji izražava oboje, a da vam ne uskraćuje slobodu. Ako u ovom periodu nemate vezu, desiće se nešto neočekivano.

Slobodnim Strijelčevim a moguće iznenadno novo poznanstvo. Jarac: Ako uspijete izbjeći prigovaranja i svađe stvari između vas i vašeg partnera bi mogle biti jako dobre. Razmislite prije nego što kažete nešto što bi moglo povrijediti vašeg partnera. 

Ako ste slobodni pokušajte da budete što pozitivniji jer ćete samo tako privući nove ljude u svoj život. Vodolija: Mnoge Vodolije će u ovoj sedmici uzeti stvari u svoje ruke i riješiti neke probleme koji već neko vrijeme negativno utiču na njihovu vezu. 

Bićete jako dobro raspoloženi, a vaša smirenost će vam omogućiti da postignete dogovor sa svojim partnerom. Slobodne Vodolije bi trebale držati oči širom otvorene jer se u njihovoj blizini nalazi osoba koja gaji jaka osjećanja prema njima. 

Ribe: Sada je vrijeme da se približite svom partneru i kažete ono šta osjećate. Razgovarajte o tome kuda vaša veza ide i kakva želite da bude. Za one Ribe koje su slobodne ova sedmica bi mogla biti puna zanimljivih dešavanja i promjena. Izađite iz kuće i zabavite se.

Pokreće Blogger.