Žene koje imaju izražen smisao za humor su zlata vrijedne - 5 osobina koje ih krase

Žene sa izraženim smislom za humor su magnet za muškarce. Za razliku od muškaraca žene se ipak šale na malo ljepši i suptilniji način te su njihove šale mnogo primjerenije. 


Žene koje imaju dobar smisao za humor znaju da se našale kako na tuđi tako i na svoj način i uvijek su spremne prihvatiti šalu koja je upućena na njihov račun. Sa njima ćete se uvijek dobro nasmijati, a ovo su neke od osobina koje ih krase. 

1. Vole da budu u centru pažnje; Ove žene vole društvo, vole bučne zabave i vile biti u centru pažnje. Uvijek su prijateljski raspoložene i vole upoznavati nove ljude. Ove žene se uvijek smiju od srca ne ne srame se pokazati svoj šarm i smisao za humor. 



2. Voli komedije; Žene sa izraženim smislom za humor vole komedije, iako ne zaobilaze ni druge filmske žanrove. One će uvijek iskoristiti neku pošalicu iz filma i uklopiti je u svoju šalu. 3. U stanju je smijati se sama sebi; Ovo je jedna od najvrjednijih osobina koje posjeduju ove žene. 

Ona ne samo da će primiti šalu na svoj račun već će se iskreno nasmijati. Samo žene sa izraženim smislom za humor će se iskreno nasmijati kada se nađe u nekoj glupoj situaciji i neće obraćati pažnju na druge. 4. U svemu vidi samo pozitivno; Ove žene će uvijek i u svakoj situaciji pokušati naći nešto dobro čemu bi se mogle nasmijati. 



Uvijek će naći način da se izvuku iz neke situacije. Ovo je kvaliteta koju muškarci mnogo cijene kod žena jer zna da će mu pored ovakve žene život biti mnogo zanimljiviji. 5. Ne glumi žrtvu; Ove žene ikada ne glume žrtvu i ne traže da ih drugi sažaljevaju. 

Ona će, bez obzira kako se osjeća ili kroz kakvu situaciju prolazi, uvijek hodati uzdignute glave i sa osmijehom na licu. Čak i ada se nađe u nekim teškim životnim situacijama ona će ostati pozitivna i rijetko ko će moći vidjeti da se iza njenog osmjeha krije velika tuga.

Pokreće Blogger.