Muškarac koji je sklon nevjeri se ne mijenja lako - 6 znakova da samo gubite vrijeme sa njim

Kada uđete u vezu sa muškarcem jako je važno biti otvorenog uma i imati mnogo razumijevanja. 


Međutim, ponekad samo izgubimo previše vremena pored muškarca koji nije vrijedan ni vremena ni truda. Ako muškarac nije voljan uložiti trud u vašu vezu, možda je bolje da budete sami i prestanete gubiti vrijeme. Pogledajmo koji su to znakovi koji mogu pokazati da samo gubite vrijeme na muškarca. 

1. Ne zna šta želi; Ako primjetite da se vaš muškarac često dvoumi oko nekih stvari koje se tiču vaše veze, jedan dan nešto želi, a drugi ne želi to je jasan znak da samo gubite vrijeme pored njega. Treba vam neko ko zna šta želi od veze i od života, a ne neko ko će mijenjati odluke svaki dan. 



2. Često vam kvari planove; Ako vam se često dešava da vaš muškarac u zadnjem trenutku pokvari sve vaše planove ili kaže da ne može otići negdje sa vama iako ste se dogovorili da ćete ići zajedno davno, to je jasan znak da on nema nikakve ozbiljne planove sa vama. 

Da vas voli ne bi otkazivao u zadnji čas. 3. Još uvijek ima profile na aplikacijama za upoznavanje; Ako ste zajedno već neko vrijeme bilo bi lijepo od njega da pogasi profile na stranicama za upoznavanje. Ako to ne uradi time pokazuje da samo čeka priliku kada će upoznati neku drugu i ostaviti vas. 



4. Još uvijek živi sa roditeljima i ne planira to promijeniti; Ovo pokazuje da on nema nikakve ambicije da nešto uradi po pitanju svog života. Ne treba vam neko o kome ćete morati brinuti cijeli život i koga ćete nositi na leđima. 

5. Bio je nevjeran u prethodnim vezama; Imajte na umu da se muškarac koji je bio nevjeran u prošlosti neće tako lako promijeniti. Posebno ako vam on otvoreno i bez srama govori kako je varao svoje prethodne djevojke. 

6. Morate ga učiti kako da se ponaša u vezi; Ne treba vam neko kome ćete uvijek morati govoriti šta da radi. Vjerovatno niste prva žena sa kojom je u vezi, kako onda da nije naučio ništa iz prethodnih veza. Poštedite sebe nepotrebnog nerviranja i uzaludnog truda. Vjerovatno je navikao da drugi sve rade umjesto njega.

Pokreće Blogger.