Astro prognoza od 13.12. do 19.12. - Sreća bi mogla pratiti Ovna, Vagu i Strijelca

Detaljan sedmični horoskop za sedmicu od 13. do 19. decembra za sve znakove Zodijaka. 


Ovan: Ova sedmica bi mogla biti veoma zahtjevna za osobe rođene u znaku Ovna. Mogli bi se pojaviti neki problemi koji se tiču vašeg društvenog života koji bi vas mogli mučiti. Na poslu bi takođe moglo doći do nekih komplikacija, pa budite spremni da ih riješite. 

Možete očekivati neke tenzije sa ljudima sa kojima radite, pa bi bilo dobro da ostanete mirni i da na diplomatski način riješite sukobe u kojima se nađete. Budite oprezni jer neki ljudi čekaju da napravite grešku kako bi sve zasluge uzeli za sebe. 



Vaša finansijaska situacija se poboljšava zahvaljujući nekim neočekivanim prihodima. Bik: Zvijezde će vam biti naklonjene u ovoj sedmici, međutim, neke stvari bi u vama mogle probuditi nemir. Pokušajte da izbjegavate neugodne situacije. 

Vrijeme će pokazati da je to bila najbolja odluka koju ste donijeli. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli dobiti neke jako zanimljive ponude u ovoj sedmici. Iskoristite ih na najbolji način i nastavite tražiti nove načine da postignete željeni uspjeh. 



Vaše finansije bi se mogle popraviti, ali nemojte da se zbog toga previše opustite. Blizanci: Ovo bi mogla biti jako teška sedmica za osobe rođene u znaku Bilazanaca jer su mogući sukobi sa nekim ljudima koji su vam veoma bliski. 

Pokušajte da ostanete mirni kako biste se mogli na pravi način izboriti sa situacijom u kojoj se nađete. Mnogi pripadnici ovog znaka bi mogli imati probleme u komunikaciji sa radnim kolegama, zato budite posebno oprezni. Neke vaše radne kolege u vama vide veliku konkurenciju, a neki bi mogli raditi na tome da ugroze vaš položaj. 

Vaše finansije bi mogle biti veoma nestabilne. Pokušajte da nađete način da ispunite sve vaše obaveze na vrijeme i nemojte trošiti novac bez potrebe. Rak: Mnogi Rakovi bi mogli imati problema da se fokusiraju na svoj posao jer bi se mogle desiti neke iznenadne promjene. 

Nemojte dozvoliti da stres uzrokovan poslom utiče na vaš dobar odnos koji imate sa svojom porodicom. Pokušajte da sagledate stvari iz drugog ugla i nađete pravo rješenje. Imaćete mnogo posla i obaveza, ali ako se uspijete fokusirati moći ćete sve završiti na vrijeme. Pokušajte da usmjerite svoju energiju na ono što vam je u ovom trenutku najvažnije. 

Lav: Osobe rođene u znaku Lava bi u ovoj sedmici posebnu pažnju trebale posvetiti svojim finansijama. Morate se potruditi da pronađete način kako da ih učinite stabilnima. Takođe, moraćete povesti računa i biti oprezni sa ljudima sa kojima radite jer bi vas neki mogli pokušati iskoristiti. 

Nemojte dozvoliti da vas zanesu neki dobri prijedlozi i dobro razmislite kakve koristi vi imate od njih. Nemojte se previše opuštati jer nisu svi srećni zbog vašeg uspjeha. Djevica: Neki članovi vaše porodice bi mogli imati ozbiljnih problema, pa će im vaša pomoć dobro doći. 

Posvetite im malo svog vremena kako biste im pomogli da se izvuku iz situacije u kojoj se nalaze. Planete će vam biti naklonjene i pomoći će vam da budete pronicljiviji što će vam pomoći da pravilno upravljate svojim privatnim i poslovnim životom. 

Budite oprezni kada je u pitanju donošenje važnih odluka. Prije nego što napravite bilo kakav korak uvjerite se da je to ono što zaista želite. Vaše finansije bi još neko vrijeme mogle biti prilično nestabilne, ali nemojte očajavati. Vaga: Mnogi pripadnici ovog znaka će se u ovoj sedmici fokusirati na svoje finansije i neke nedovršene poslove. 

U ovoj sedmici ćete moći sprovesti neke planove koji bi vam mogli pomoći da ostvarite neke važne ciljeve. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli očekivati ozbiljne pomake u svojoj karijeri kao i povećanje prihoda. mogli biste dobiti priliku da dokažete svoje sposobnosti, a vaši nadređeni će biti oduševljeni. 

Vaše finansije će biti stabilne, ali ipak nemojte previše da se opustite. Škorpija: Za osobe rođene u znaku Škorpije ova sedmica bi mogla biti prilično stresna, a to će se posebno odnositi na one Škorpije koje žele napraviti neke pormjene u svom životu. 

Mogli biste se osjećati veoma nesigurno i pomalo razočarano, ali budite strpljivi jer bi se uskoro sve moglo vratiti u normalu. Bilo bi dobro da u ovoj sedmici budete malo suzdržani prema svojim radnim kolegama, kako biste izbjegli neka negativna iznenađenja i reakcije. Budite oprezni kada su u pitanju vaši planovi i nemojte ih otkrivati svima. 

Strijelac: Planete bi mogle biti veoma blagonaklone prema osobama rođenim u znaku Strijelca. Daće vam mnogo samopouzdanja i dinamike što će vam pomoći da riješite sva važna pitanja u ovoj sedmici. Mnogi pripadnici ovog znaka će uživati u novim poznanstvima, a takođe bi mogli upoznati neke ljude koji bi im mogli biti od velike pomoći u karijeri. 

Neki pripadnici ovog znaka bi mogli započeti novi posao koji bi im mogao pomoći da pokažu svoje talente i vještine. Međutim, budite oprezni kako se ne biste previše iscrpili u nastojanju da pokažete samo najbolje od sebe. Mnogi pripadnici ovog znaka bi mogli očekivati neke iznenadne novčane dobitke koji bi mogli u značajnoj mjeri popraviti vaše finansijsko stanje. 

Jarac: Osobe rođene u znaku Jarca će biti veoma dinamične u ovoj sedmici. Sa lakoćom ćete donositi važne odluke koje bi u velikoj mjeri mogle uticati na vaš život. Fokusirajte se na svoje ciljeve i dajte sve od sebe da ih postignete. 

Mogle bi vam se desiti neke jako zanimljive nove stvari koje će vas motivisati da istrajete u svojim namjerama i istvarite svoje snove. Možda ćete biti zaokupljeni poslom više nego inače, ali sav vaš trud će se isplatiti. Vodolija: Samo ako budete vjerovali u sebe i svoje sposobnosti moći ćete stati na svoje noge i postići ono što želite. 

Nemojte se plašiti da rizikujete za stvari koje su vam jako važne jer bi se vaš rizik mogao isplatiti. Vaše rapoloženje će biti jako dobro što će vam pomoći da održite dobar odnos kako sa radnim kolegama, tako i sa ljudima koji su vam dragi. Sredinom sedmice biste se mogli suočiti sa nekim manjim problemima, ali nemojte dozvoliti da vas to obeshrabri. 

Pokušajte da budete oprezni sa ljudima jer nisu svi onakvi kakvim se predstavljaju. Vaše finansije bi mogle doživjeti pozitivne pomake u ovoj sedmici. Ribe: Ova sedmica bi mogla biti jako povoljna za osobe rođene u znaku Riba. Sa samopouzdanjem koje imate moći ćete se nositi sa mnogim obavezama koje bi mogle imati pozitivan uticaj na vas. 

Nemojte dozvoliti da vas promjena raspoloženja uspori u vašim namjerama jer će ona biti samo privremena. Oni pripadnici koji su u potrazi za poslom bi u ovoj sedmici mogli imati sreće. Mogli biste dobiti jednu jako lijepu ponudu ili možda odgovor koji čekate već neko vrijeme. Pokušajte da usmjerite svu svoju energiju na sebe i rad na sebi. To je ono što je zaista važno.

Pokreće Blogger.