Velika astro analiza za 2022. godinu - Šta mogu da očekuju osobe rođene u znaku Blizanaca

2022. godina bi za osobe rođene u znaku Blizanaca mogla biti puna uspona i padova. 


Za Blizance bi početak godine mogao biti jako težak, a taj period bi mogao trajati sve do aprila. Poslije toga stvari bi se mogle popraviti i sve bi moglo teći glatko. Ovo će za Blizance biti sjajna godina za putovanje. Pokušajte da dok posjećujete nova mjesta upoznate neke nove ljude, steknete nove prijatelje i proširite svoj društveni krug. 

Iako bi ova godina mogla donijeti brojne uspone i padove, pokušajte da preuzmete kontrolu nad svojim životom umjesto da svoju sudbinu prepustite drugima. Imajte na umu da samo vi možete kontrolisati svoj život, niko drugi. 



LJUBAV: Vaš ljubavni život bi se u velikoj mjeri mogao zakomplikovati početkom godine. Ovo se posebno odnosi na Blizance koji su skoro započeli novu vezu. Pokušajte da uzmete malo vremena i razmislite o svojim osjećanjima. 

Ako vidite da se stvari mogu popraviti, onda vrijedi sačuvati vezu. Kada Venera u avgustu uđe u Lava u vaš ljubavni život će ući sreća. Ovaj tranzit će učiniti da se osjećate strastvenije i sigurnije. Kada Venera pređe u Djevicu vaš ljubavni život bi mogao biti mnogo sigurniji nego prije. 



KARIJERA: Kada je u pitanju vaša karijera neke stvari bi mogle postati teške što bi vas moglo jako opteretiti. Konikurencija na poslu bi mogla da se poveća što bi vam moglo uzrokovati neke probleme. Pokušajte da vaš odnos sa šefovima i radnim kolegama održite dobrim, a ako ste na nekoj rukovodećoj poziciji potrudite se da budete ljubazniji. 

FINANSIJE: Vaše finansije će ostati slične kao i u 2021 godini. Iz tog razloga, najbolje je izbjegavati promjenu navika potrošnje. Takođe nije baš dobra godina za ulaganja osim ako niste u mogućnosti da tražite savjet od nekoga ko ima iskustva s tim. 

Ako ćete već želite ulagati, pokušajte investirati u fizički objekt, a ne u dionice. Ulaganje u automobile i nekretnine je najbolje. PORODICA: Početak godine bi mogao donijeti manje svađe sa članovima vaše porodice. Ovo može biti jako neugodno, ali neće dugo trajati. 

Međutim, od maja stvari bi se mogle popraviti i odnos sa porodicom će se popraviti. Ovo će biti odlična godina za one Blizance koji žele proširiti svoju porodicu. ZDRAVLJE: Početkom godine možete imati manje zdravstvene komplikacije, ali to bi trebalo brzo proći. 

Veći dio godine vaše zdravlje će biti u dobrom stanju. Pojedini Blizanci bi trebali biti posebno oprezni kada vježbaju kako bi izbjegli moguće povrede. Kada se osjećate dobro, najbolje je da to vrijeme iskoristite u svoju korist. Pokušajte ove godine više vježbati kako biste ojačali svoje tijelo. 

Vodite računa i o svom mentalnom zdravlju. Januar bi mogao biti jako težak mjesec za Blizance zato je jako važno da pokušate zadržati dobro raspoloženje i biti optimističniji. U februaru pokušajte izbjeći osjećaj nostalgije. Mart bi mogao donijeti sreću u karijeri i hobijima. 

Ako budete održali pozitivan stav bićete energičniji i produktivniji. U aprilu bi vaš društveni život mogao biti neuravnotežen. Ne sramite se da zatražite pomoć ako vam bude potrebna. Maj bi mogao biti jako povoljan mjeseca za odmor, posebno prvi dio mjeseca. 

Iako biste u maju mogli biti jako produktivni, budite oprezni za vrijeme retogradnog Merkura. Jun donosi sreću u vaš društveni život, karijeru, ali i u ljubav. Iskoristite ovaj mjesec što bolje. Prva polovina jula će biti jako povoljna za vaš društveni život, dok će druga polovina mjeseca biti povoljna za razvoj karijere. 

Avgust će biti idealan mjesec za odmor i opuštanje. Vaše raspoloženje će biti jako dobro zato iskoristite ovaj mjesec što bolje. Septembar će vam donijet mnoštvo pozitivne energije i pozitivan stav. Pokušajte da iskoristite ovaj povoljan period i provedite više vremena sa svojom porodicom. 

Oktobar donosi uspjeh u mnogim oblastima života. Pratite svoje instinkte da poboljšate svoju karijeru, društveni život i porodični život. Novembar bi mogao donijeti neke neočekivane promjene. Pokušajte ih prihvatiti i ne nervirati se previše oko toga. 

Decembar donosi mnogo sreće u vašu karijeru, ali bi decembar mogao biti loš za vaš ljubavni život. Pokušajte da riješite probleme koje imate sa partnerom umjesto što slušate tuđe savjete.

Pokreće Blogger.