Možete sve kad vjerujete svojoj podsvesti: Sreća prati one koji znaju Univerzumov zakon praznine

Da biste mogli privući nove stvari u svoj život, prvo se morate riješiti nekih starih stvari. 


Tako funkcioniše jedan od osnovnih zakona Univerzuma, zakon praznine. Zakon praznine je zakon Univerzuma kaže da prazninu uvijek moramo popuniti. Ako želite privući nešto novo u svoj život prvo morate napraviti mjesto za to i riješiti se nečeg starog. 

Na primjer, ako sebi želite kupiti neki novi komad odjeće, prvo se trebate riješiti nečega starog i nepotrebnog. A ako želite da dobijete novu poziciju, onda morate biti spremni na činjenicu da ćete morati da se oprostite od starog posla, kolega i poznatih obaveza. 



Ukoliko želite da osjetite energiju visokih vibracija morate biti u stanju da se oslobodite svega što vas blokira i sputava. Riješite se svega onoga što u vama stvara negativnu energiju i što vas sprječava da krenete dalje. 

Kao i svaki drugi zakon Univerzuma, zakon praznine vam može u velikoj mjeri poboljšti život. Važno je samo da shvatite da je potrebno da se riješite starih stvari i da razumijete zbog čega to radite. Što se prije oprostite od nekih svari koje vas sputavaju, lakše će vam biti i brže ćete početi puštati nove ljude i prilike u svoj život. 



Mnogi ljudi ne razumiju zakon praznine i način na koji on funkcioniše. Sa pozicijom i odnosom sve je jasno. Ali, na primjer, prema zakonu popunjavanja praznine, da biste povećali količinu novca u životu, ne morate štedjeti, već sebi dozvoliti da ga potrošite. 

Naravno, to ne znači da trebate da se bahatite i potrošite cijelu platu za jedan dan, već da ne smijete sebe uskraćivati za ono što želite. Ako vam je žao potrošiti novac na nešto tada će vam on samo izmicati. Ako želite uštediti novac za nešto to mora biti pokretni cilj kako bi zakon praznine djelovao. Ne plašite se odustati od starog jer samo tako možete privući nove stvari u svoj život i ostvariti ono o čemu ste oduvijek sanjali.

Pokreće Blogger.