Ljubavna astro analiza za Decembar - Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Detaljna ljubavna astro prognoza za Decembar za osobe rođene u znaku Ovna, Bika i Blizanca. 


Ovan: Ukoliko posvetite više pažnje svom partneru moći ćete u velikoj mjeri poboljšati svoj ljubavni život. Vaša veza će početi cvjetati, ali nema smisla hvaliti se drugima o tome. Neki ljudi bi iz ljubomore i zavisti mogli samo napakostiti vašoj vezi i vašem partneru. 

Oni Ovnovi koji su u braku će imati lijep i skladan odnos. Nemojte dozvoliti da neki problemi koji se pojave utiču na vas i vaš odnos sa partnerom. Čuvajte svoj odnos od drugih, a posebno čuvajte one stvari koje su samo između vas i vašeg partnera. 



Prva polovina mjeseca bi mogla biti jako povoljna za pripadnike ovog znaka. Vaš šarm će biti jako naglašen što će vam omogućiti da privučete pripadnike suprotnog pola bez mnogo muke. Bik: Vaš ljubavni život bi mogao biti pun nepredvidivih stvari u decembru. 

Vaše ponašanje i stav prema partneru će se promijeniti što će imati pozitivan uticaj i na vašu vezu i na vašeg partnera. Osobe rođene u znaku Bika bi mogle doživjeti brojne promjene već na početku mjeseca. Vaš supružnik će cijeniti vašu predanost i dinamiku što bi vaš bračni život moglo učiniti veoma ugodnim. 



Slobodni Bikovi mogu očekivati da budu zavedeni već na samom početku mjeseca. Mogli biste započeti lijepu ljubavnu vezu u kojoj biste mogli dobiti sve ono što ste očekivali. Blizanci: Vaš ljubavni život će biti jako miran, ali od vas će najviše zavisiti kako će se dalje razvijati. 

Blizanci koji su u braku bi se mogli suočiti sa manjim problemima tokom mjeseca, ali sve bi se moglo popraviti ukoliko malo popustite pred partnerovim zahtjevima. Morate pokazati razuijevanje i ponekad uraditi stvari onako kako vaš partner želi. 

Ako uspijete riješiti probleme na miran način, vaš ljubavni život će biti miran harmoničan većinu mjeseca. Samci će imati veoma dobre prilike da pronađu ljubav tokom treće nedelje u mesecu. Vaši instinkti će vam pomoći da pronađete pravog partnera i ništa drugo vam neće biti potrebno.

Pokreće Blogger.