Muškarci su naveli 8 glavnih tajni koje žene o njima ne znaju - I mi imamo emocije i potrebe

U svakoj zdravoj vezi oba partnera bi trebala imati pravo na lični prostor i oboje bi trebali imati pravo da sačuvaju neke stvari za sebe. 


Koliko god da tvrdite da poznajete svog muškarca budite sigurni da on ima neku tajnu koju krije od vas. Nekih stvari se možda srame, dok druge jednostavne ne žele podijeliti sa vama kako vas ne bi povrijedili. Nedavno sam razgovarala sa nekoliko svojih muških prijatelja koji su mi otkrili neke jako zanimljive stvari koje oni često skrivaju od svojoh partnerki, u nastavku ih dijelim sa vama.

1. "I mi imamo emocije i potrebe"; I muškarci, jednako kao i žene, žele da se osjećaju cijenjeno i željeno. Oni nisu navikli da pokazuju svoja osjećanja već ih radije zadržavaju za sebe, ali to ne znači da ih nemaju. 



2. "Potrebna nam je vaša podrška"; Iako ponekad ostavljaju utisak da im nije potrebva ničija pomoć i podrška njima je u stvari podrška njihove voljene jako važna. Iako to nikad neće direktno reći, muškarcu je važno da žena vjeruje u njega. 

3. "Bio sam paralelno u vezi sa dvije žene"; Naravno da nisi svi muškarci takvi da izlaze sa više žena istovremeno, ali ima i takvih. Međutim, kada nađu onu pravu nikada joj neće priznati da su u prošlosti imali naviku izlaziti sa više žena istovremeno. 



4. "Varao sam u prošlosti"; Kada muškarac nađe onu pravu i bez obzira koliko je iskren prema njoj, činjenicu da je varao u prošlosti će zadržati za sebe. Neće željeti da neke njegove loše navike iz prošlosti pokvare ono što ima sada. 5. "I mi imamo komplekse"; 

Mnogi muškarci imaju komplekse vezane za njihov fizički izgled iako to vješto kriju pred svojim ljepšim polovinama. Ne žele da njegova voljena posumnja u njegovu nesigurnost i sazna njegove komplekse. 6. "Da, tvoja prijateljica je jako zgodna"; Ovo vam neće reći jer ne želi da se osjećate sumnjičavo i nesigurno, ali to ne znači da nema oči i da nije vidio koliko zgodnu prijateljicu imate. 

7. "Ne volimo se svađati"; Muškarci ne vole da se svađaju i trudiće se na sve moguće načine izbjeći svađu sa svojom ljepšom polovinom. Mnogi su u stanju i slagati kako bi izbjegli svađu. 8. "Imamo bogato intimno iskustvo"; Ovo mogu razumjeti samo žene koje su takođe imale bogato itimno iskustvo u prošlosti, zbog čega će muškarac radije ćutati o tome, nego reći sa koliko žena je bio.

Pokreće Blogger.