Vaš muž bi trebao biti vaš najbolji prijatelj i životni saputnik - 11 znakova idealnog muža

Svaka žena ima u glavi ideju kako bi njen suprug trebao izgledati. Međutim, ne uspije svaka žena pronaći ono što želi. 


Postoje neki uobičajeni znakovi po kojem biste mogli prepoznati da li je muškarac idealan suprug. Pokušajte uporediti koliko ovih osobina se odnosi na vašeg muža. 1. Sa njim vam je sve lako; Kada ste sa njim ne osjećate napetost. Ne pokušavate biti savršena supruga kako biste impresionirali svog muža.

Vaš muž je vaš najbolji prijatelj i životni saputnik. 2. Vaš muž je ljubazan; Muž je pažljiv, pun razumijevanja i saosećanja. Shvata da imate svoje potrebe i postupa sa njima sa poštovanjem. 3. Vjeruje u ljubav; I muškarci i žene nisu prirodno monogamni. 



Međutim, ova osobina je izraženija kod muškaraca. Među muškarcima ima mnogo pristalica muške poligamije. Vaš suprug podržava monogamne veze i vjeruje da zajednica jača od lojalnosti jedni prema drugima. 4. Ima dobar smisao za humor; Ako vaš muž ima dobar smisao za humor onda ste prava srećnica. Supružnik bi trebao u isto vrijeme biti i ozbiljan i zabavan. 

5. Čini vas boljima; Muž u vama otkriva najbolje crte vašeg karaktera, vidi potencijal i vjeruje u vas. 6. Ne nameće vam restriktivne mjere; Idealan muža ne misli da je ženi mjesto u kuhinji. On svoju ženu podstiče na razvoj i da radi stvari koje voli. 



7. Prihvata vaše stavove i spreman je na kompromis; Ako je vaš muž spreman na kompromise i bez problema prihvata vaše stavove i mišljanja za dobrobit vašeg braka onda imate idealnog muža pored sebe. 8. Volite svoj intiman život; Muževi mogu biti pažljivi, brižni, popustljivi, ali to možda neće spasiti brak ako dođe do nesporazuma u intimnom smislu. 

9. Tu je kad vam je potreban razgovor; Idealan muškarac će uvijek biti spreman da sasluša svoju suprugu kada joj je potreban razgovor. Sa takvim mužem možete razgovarati o bilo čemu. 10. Poštuje vašu porodicu; Iako mu se neki članovi vaše porodice ne sviđaju i on bi ih najradije izbjegavao, on će se bez obzira na to sa poštovanjem odnositi sa njima i govoriti samo dobre stvari o njima. 

11. Ne boji se biti ranjiv; Biti ranjiv u partnerstvu znači biti otvoren prema voljenoj osobi, vjerovati i biti u stanju osloniti se na tu osobu. Ako se u zajednici partneri ne plaše biti ranjivi jedno prema drugom, to govori o emocionalnoj otvorenosti i intimnosti u paru.

Pokreće Blogger.