Dragi muškarci, nikad ne dozvolite da vaša žena zaspe uplakana - Ili da budete uzrok njenih suza

Možda je to zbog onoga što je rekla za večerom. Ili ste možda samo uvrijeđeni nekim njenim porukama.


Ili je možda zato što vam se nije javila kada ste je zvali poslije posla. Vjerujte mi ni jedna od ovih stvari nie vrijedan vaše ljutnje na nju. Kada ste ljuti na nju ona neće moći zaspati. Svaka ružna riječ koju izgovorite će odzvanjati u njenoj glavi. 

Okretaće se u krevetu do kasno u noć i razmišljati o tome šta je loše uradila ili rekla. Vraćaće unazad sve vaše razgovore i pokušavati shvatiti gdje su stvari pošle naopako. Ubjediće sebe da je više ne voliš. Povremeno će gledati u telefon u nadi da ćeš je nazvati, ali kada vidi da od vas nema ni poruke, još će više početi ludjeti. 



Neće spavati cijelu noć i brinuće se o vašoj vezi, a kada se probudi ujutro, njen jastuk će biti natopljen suzama. Prisjeća će se onoga šta se desilo i izgubiće smisao da se susretne sa svakim novim danom. Neće moći normalno razmišljati jer će njen mozak biti ispunjen brigama. 

Sve što ona želi je razgovarati sa vama, jedinom osobom koja može sve popraviti i stati u kraj njenoj duzi i boli. Ni jedan žena ne zaslužuje da zaspe sa osjećajem da nije voljena i željena. Svaka žena zaslužuje muškarca koji će je uvijek uvjeriti da će sve biti u redu. 



Zaslužuje muškarca koji će joj uvijek poželjeti dobro jutro i laku noć. Zaslužuje nekoga kome će biti prioritet. Zaslužuje nekoga ko želi razgovarati sa njom, zaslužuje samo najbolje. Zato je nemoj razočarati. Ne završavaj dan svađom. 

Tretiraj svoju ženu kao princezu jer će jednog dana ona biti tvoja kraljica. Imaj na umu da koliko god ti daš njoj, ona će tebi duplo da vrati. Ako je volite bezuslovno, ona će vas voljeti još više.

Pokreće Blogger.