Najbolji prijatelj se nalazi sa druge strane ogledala: Životna pravila koje bi trebale znati zrele žene

Žene se s godinama mijenjaju. Postaju mudrije, pametnije, opreznije. Ima formirane određene principe kojih se pridržava. Ona tačno zna šta želi u bilo kojem trenutku. Postoje određena pravila kojih se treba pridržavati svaka žena: 


1. U životu su vam potrebni oni ljudi koji i vas trebaju. Nema nikakve potrebe da gubite vrijeme na osobe kojima vi niste potrebni u bilo kojem segmentu njihovog života. Da li se radi o partneru, prijateljima ili poslovnom partneru, potpuno je svejedno. 

 2. Uvijek se odlučite za partnera koji vam je dokazao da ste jedina za njega. Družite se samo sa onima koji vas smatraju svojim prijateljima, a ne poznanicima. 3. Ne možete ostaviti odmah sve što želite. Na primjer, imate namjeru da pronađete posao i stan u novom gradu, ali vas u zadnji momenat nešto spriječi da to uradite. 



Nakon nekog vremena, dobijete odličnu ponudu za posao baš u tom gradu. Ovo vam samo govori da kada ste sami htjeli da se preselite, nije bilo pravo vrijeme. Ali život vas uvijek nagradi. Vrijeme će pokazati kad je najbolje za nove promjene. 

4. Nikad ne reci nikad. Obično za one stvari za koje kažete da ih nikad ne biste uradili, doživite kad-tad i učinite ih. Zato, nemojte biti sigurni da će se dogoditi baš onako kako vi želite. 5. Izbacite strah iz svog života. Život proživite najbolje što možete. 



Nema potrebe da se plašite bilo čega. Volite, izlazite, živite. Moja baka je uvijek govorila da ne postoji ništa gore od smrti i bila je u pravu. Kada dođe vrijeme za nešto, to će se i dogoditi. Zašto se onda plašiti bilo čega?

Pokreće Blogger.