Da li je vaš partner zaista vaša srodna duša - 4 jasna znaka

Srodna duša je osoba sa kojom ste duboko povezani,a da pritom ne ovisite o toj osobi. Srodna duša vas prihvata, razumije i poboljšava vaš život. 


Međutim, to što ste ludo zaljubljeni u nekoga ne znači da je ta osoba vaša srodna duša. U nastavku pročitajte nekoliko znakova koji mogu pokazati da je osoba pored vas vaša srodna duša i nekoliko znakova koji mogu pokazati da se samo zavaravate. 

Vaš partner je vaša srodna duša ako... 1. ...Vas voli onakve kakvi jeste; Vaša srodna duša će vas uvijek prihvatiti i voljeti onakve kakvi jeste. Pored nje se nećete morati pretvarati ili skrivati svoje nedostatke. To ne znači da će ona trpiti vaše loše ponašanje, već će prihvatiti suštinu onoga ko ste. 



2. ...Vam je lako bisti sa njim; Ni jedna veza nije uvijek laka, čak i kada pronađete svoju srodnu dušu. I dalje će postojati prepreke koje morate savladati zajedno. Ali kada ste sa svojom srodnom dušom, zapravo je biti sa tom osobom lako. Provoditi vrijeme sa njom je ugodno. 

3. ... Je on vaš najbolji prijatelj; Kažu da se najljepše veze rađaju iz prijateljstva. Vaša srodna duša će vam istovremeno biti i najbolji prijatelj i ljubavnik. Uz romantičnu vezu koju imate vi ćete imati i jako lijep prijateljski odnos. 4. .. Se vaše vrijednosti se usklađuju; Srodne duše mogu da se ne slažu u svemu, ali dijele ista uvjerenja. Razmislite o stvarima koje cijenite i koje su vam važne. 



Vaša srodna duša će dijeliti te vrijednosti sa vama. Vaš partner nije vaša srodna duša ako... 1. ...Se pored njega loše osjećate; Uvijek treba vjerovati svojoj intuiciji. Ako vam se partner čini na prvi pogled dobar, ali se pored njega ne osjećate dobro, poslušajte svoj unutrašnji glas. 

Moguće je da vam on govori nešto što ne možete jasno vidjeti. 2. ...Vas ne poštuje; Poštovanje je jako važan element svake veze i o tome se ne treba pregovarati. Ako u vašoj vezi nedostaje poštovanje, onda vaš partner sigurno nije vaša srodna duša. 

3. ...Vaša veza ima više negativnih nego pozitivnih efekata na vaš život; Bez obzira koliko ste zaljubljeni, ako vam osoba u koju ste zaljubljeni nanosi više štete nego koristi, ta osoba nije vaša srodna duša. Srodna duša poboljšava vaše opšte dobro i nikad ne dovodi u opasnost vašu sreću ili sigurnost. 

4. ...Imate potpuno različite životne ciljeve; Kad pronađete srodnu dušu, vaši će se životi neprimjetno preplesti. Ne morate se slagati u svemu, ali trebali biste imati istu ideju o sreći. Sukobljeni životni ciljevi su znak da vaš partner nije vaša srodna duša.

Pokreće Blogger.