Pun Mjesec u Vodoliji 24.07. - Rakovi dajte partneru malo prostora, Ribe riješite se briga

Ovaj pun Mjesec će se pojaviti u znaku Vodolije 24. jula. Ovo je trenutak kada ćete trebati razmisliti o svojoj prošlosti kako biste znali kuda dalje u budućnosti. 


Planiranje unaprijed vam može izgledati dosadno i nelogično, ali bi vam moglo omogućiti da promijenite neke stvari i razumijete svoja osjećanja koja su isplivala na površinu. To će vam omogućiti da krenete naprijed u smijeru koji vi odaberete kada se oslobodite emocionalne težine koju nosite u sebi. 

Ovan: Ovnovi bi se ponovo mogli povezati sa ljudima koje već neko vrijeme nisu vidjeli. Ti ljudi bi vam mogli donijeti mnogo utjehe i učiniti da se osjećate srećno i nostalgično. Utjehu ćete pronaći u razgovorima o lijepim uspomenama. 



Bik: Trenutno vam se čini da je vaš posao jedina dobra stvar u vašem životu. Vrijeme je da vratite energiju i sjaj svom ličnom životu kako biste stvorili prostor koji će vam biti potreban za emocionalni razvoj. Blizanci: Umjesto da se sa nekim svađate oko stvari koje nisu posebno važne, posvetite se stvarima koje su vam zaista važne. 

Tako ćete svoju narav držati pod kontrolom i nećete trošiti energiju na nevažne stvari. Rak: Vašim intimnim vezama možda će trebati malo više pažnje nego što ste trenutno spremni uložiti. Dajte malo vremena svom partneru kako biste bili sigurni da ste na istoj talasnoj dužini i potrudite se da vaša veza uspije. Lav: Lavovi ovo je odličan period da riješite neke dugove koje imate. 



Možda ćete čak otkriti da ste u stanju postići kompromis ili dogovoriti se sa ljudima kojima dugujete novac. Budite otvoreni za pregovore koji će vam pomoći da se riješite dugova. Djevica: Umjesto što se fokusirate na ono što rade drugi, fokusirajte se malo na sebe i ono šta vi radite. 

Samo tako ćete moći posvetiti punu pažnju svojim potrebama, umjesto da mislite na ono šta drugi rade. Vaga: Vaša kreativnost će biti jako izražena za vrijeme ovog punog Mjeseca. Dozvolite svojim emocijama da vas vode i otkrijte svoje skrivene talente. 

Škorpija: Razmislite otome da napravite neku promjenu u svom domu. Stvorite oko sebe ugodno okruženje i učinite svoj dom ugodnim mjestom za boravak. Neka vaš dom zrači vitalnošću i pozitivnom energijom. Strijelac: Neke tajne koje ste skrivali već dugo vremena bi mogle izaći na vidjelo. 

Važno je da u ovom periodu budete otvorenog uma kako biste mogli obraditi sve inforamcije koje budete dobili. Biće vam potrebna podrška i razumijevanje vaših najmilijih. Jarac: Sada ćete moći jasnije vidjeti nove načine koji bi vam mogli pomoći da poboljšate svoju finansijsku situaciju. 

Napokon je došao period kada ćete moći riješiti svoje finansijsko pitanje. Vodolija: Sada je idealan period da stupite u kontakt sa svojim najdubljim osjećanjima. Umjesto da bježite od njih, pokušajte ih prihvatiti i razumjeti. Otvorite svoje srce novim mogućnostima. 

To će vam omogućiti da donosite pametne odluke. Ribe: U redu je da se malo odmorite od posla i veze. Nekoliko sati koje posvetite samo sebi će vam dobro doći da se opustite i napunite baterije. Sve vaše brige bi uskoro mogle nestati ako sebi date priliku da ih pustite.

Pokreće Blogger.