Ništa vam neće pasti sa neba - 4 načina da iskoristite zakon privlačnosti i dobijete ono što želite

Prema zakonu privlačenja, osoba može dobiti sve što želi u ovom životu. Da biste to postigli morate se fokusirati na svoju želju, a Svemir će odgovoriti na vaš zahtjev. 


Svemir nam šalje ono na šta su naše misli fokusirane i što je još važnije, ono šta smo zaradili svojim postupcima. Zakon privlačnosti je ono što nam u velikoj mjeri može pomoći da u život privučemo ono šta želimo, a kako postići da zakon privlačnosti radi za nas pročitajte u nastavku. 

1. Započnite dan pozitivno; Jeste li navikli isključiti alarm i ležati u krevetu još 5 minuta, a zatim žurite i spremate se kako ne biste zakasnili na posao? Ovakva jutarnja rutina vas neće pripremiti za produktivan dan. Steknite naviku da ustajete 5 minuta ranije i vidjećete koliko će se stvari promjeniti. 



Trudite se da svaki dan počnete pozitivno i puni energije i cijeli dan će vam biti takav. 2. Razmislite šta je to što zaista želite; Ako nikada prije niste napravili listu onoga što želite postići, odgovor na ovo pitanje može vam biti prilično težak. Recimo da želite još novca. Shvatite ovo pitanje ozbiljno. 

Zapišite ovaj cilj na papir i naznačite tačan iznos. Sve dok sebi ne postavite jasan cilj nećete ga moći postići. Želite li putovati? Idite u najbližu turističku agenciju i uzmite nekoliko informativnih brošura. Nemojte samo maštati, počnite djelovati. 



Otvorite štedni račun i odvojite novac koji potom možete potrošiti na putovanje. 3. Pratite svoje misli; Ponekad se ispostavi da, iako razmišljamo pozitivno, ipak nam se događaju neugodne stvari. Nažalost, ovo je život. Kad nam se dogodi nešto loše, zauzvrat imamo priliku da pokažemo zahvalnost za sve lijepe stvari koje već postoje u našem životu. 

Možemo zahvaliti Bogu za naše prijatelje i porodicu, za to što smo zdravi i što imamo dom i posao. 4. Razmislite o svojim svakodnevnim ciljevima; Ako još niste napravili spisak svojih kratkoročnih, srednjoročnih i dugoročnih ciljeva, to bi trebali uraditi što prije. 

Već danas napravite spisak od 10 ciljeva i čitajte ga svako jutro. Ova navika trebala bi biti dio vaše jutarnje rutine. Vaši snovi će se početi ostvarivati tek kada im počnete posvećivati dovoljno pažnje.

Pokreće Blogger.