Mnoge žene sanjaju o ljubavi, a započinju je obmanom - Iskren muški stav o ženskom izgledu

Žene žele biti lijepe i voljene. To mi je jasno, ali mi nije jasno samo zašto mnoge žene, sanjaju o ljubavi, a započinju je sa obmanom. 


Vidim žene, mlade i stare, i svaka je na svoj način lijepa. Vidim kako ne prihvataju svoju prirodnu ljepotu i žele postati bolje i "ljepše". Vidim žene koje ljepotu razumiju na neki sasvim drugačiji način. Uništavaju svoju prelijepu kosu svakakvim preparatima i farbom, a svoje prelijepo lice prekrivaju gomilom šminke do ne prepoznatljivosti. 

Skrivaju tu ljepotu koju im je priroda dala i postaju bezlične lutke. Ne očekujte da će se pojaviti princ ako ne možete biti princeza bez prevare. Ako se trudite predstaviti se savršenima, privući ćete iste narcise. Ako želite manipulisati uhvatićete istog takvog lukavca koji će vas samo povrijediti. 



Obmana je preoštra riječ, iza nje jednostavno postoji strah da ne izgledate ružno. Zapamtite, nema ružnih žena, postoje samo oni koji vas pokušavaju uvjeriti u to. Moje zanimanje za ženu nikada ne polazi od njenog lica i fizičkog izgleda. 

Ono što me privlači kod žena je nešto mnogo dublje. To je svjetlost koja izbija iz nje. Muškarac se prvo zaljubi u prirodu žene, a nakon toga se divi njenoj ljepoti. Mi muškarci ne doživljavamo ljepotu samo svojim očima. Bilo bi previše dosadno. 



Skeniramo svaki pokretm, okretanje glave, hod, položaj koljena u sjedećem položaju, glas. Osjećamo milost. Ženstvenost je jedinstvena za svaku ženu i svaka žena je njome nadarena, ali ne zna svaka žena da je pokaže i izrazi. Kada se u mojoj blizini pojavi ženstvena žena, počinjem osjećati njenu privlačnost, njenu jedinstvenu vrijednost, mekoću i dubinu. 

Što žena manje krije svoju ženstvenost to se lakše zaljubiti u nju. Ženi je lakše nego muškarcu - ona ne treba postati neko, ona samo treba biti ono što jeste. Ona je već kompletna, dovoljna i lijepa takva kakvom ju je majka priroda stvorila.

Pokreće Blogger.