Neke osobe srećemo u pogrešno vrijeme: 8 stvari koje se dese kad se rastanemo od srodne duše

Ponekad u životu ne budemo sa onom osobom sa kojom želimo biti. Vaša srodna duša nije uvijek neko sa kim na kraju provedete čitav život i to je stvarnost sa kojom se većina ljudi odbija pomiriti. 


Ako ste ikada sreli svoju srodnu dušu, znate koliko se ona razlikuje od drugih. Odnosi sa srodnom dušom imaju drugačiju energiju od bilo čega drugog i doslovno su neobjašnjivi. Osjećate mnogo dublju povezanost od bilo koje veze koju ste ikada prije osjećali. 

Ponekad se srodne duše sretnu u pogrešno vrijeme i u jednom trenutku života budu prisiljene krenuti svako svojim putem. Zapamtite, ako se u ovom životu stvari ne poslože, sljedeći život može biti drugačiji. Ispod je lista stvari koje će vam se dogoditi ako budete prisiljeni da prekinete sa svojom srodnom dušom. 



Iako to može biti prilično teško, sjetite se da se sve događa sa razlogom. 1. Postajete drugačija osoba; Kada se rastanemo sa svojom srodnom dušom prolazimo kroz razne promjene. Mijenjamo se i izvana i iznutra. Neki od nas se doslovno pretvaraju u druge ljude. 

Bol zbog ovog iskustva nikoga ne ostavlja bez traga. 2. Vaša ideja o tome šta je ljubav se mijenja; Steknete novu perspektivu ljubavi i shvatate da ona nije bila ono što ste mislili i da se ne može ponovo postići na ovom nivou. 3. Osjećate veliku bol; Bol koju uzrokuje ovo iskustvo je velika. 



Izgubiti nekoga sa kim ste duboko povezani izuzetno je teško i dugo se možete osjećati izgubljeno. Ali ne brinite previše, vaše će se srce na kraju oporaviti. 4. Postajete potpuni stranci; Kad se morate odreći srodne duše, morate je u potpunosti pustiti. 

Ne postoji stvar poput "možemo biti samo prijatelji". Veza srodnih duša nikada se ne može svesti na to. Ona je sve ili ništa. 5. Dugo se osjećate kao "duh"; Ako idete dalje, osjećaćete se kao da idete samo inercijom. Stvari će se tako činiti neko vrijeme, ali na kraju ćete ih preboljeti. 

Vremenom ćete se vratiti u normalu. 6. Ponovo ćete naći ljubav, ali ćete se osjećati drugačije; Na kraju ćete pronaći nekoga, ali to neće biti isto. Biti sa nekim ko nije vaša srodna duša je moguće i može dobro funkcionisati, ali to jednostavno nije tako duboka veza. 

Ne može se porediti sa onim što ste imali prije. 7. I dalje ćete misliti na svoju srodnu dušu, bez obzira koliko godina prođe; Vaša srodna duša će vam ponekad pasti na pamet i godinama nakon prekida. Mislićete na nju i to će vas svaki put malo zaboljeti. 

Možda se čak i zaplačete sa vremena na vrijeme. To je normalno i ne biste se trebali sramiti svoje ranjivosti. Rane koje nastaju kada se rastanete sa svojom srodnom dušom nikada ne zacjeljuju u potpunosti. 

8. Nastavi dalje jer moraš; Nastavite sa svojim životom i naći ćete nekoga kome ćete pokloniti ljubav. Nema ništa loše u tome da živiš svoj život kad moraš. Ponekad je puštanje najbolja opcija.

Pokreće Blogger.