Duga kosa ženu čini nježnijom i ženstvenijom - 7 stvari kojima muškarci ne mogu odoljeti

Neke žene misle da će pažnju muškarca privući dubokim dekolteom i kratkom suknjom i tu prave veliku grešku. 


Takva žena će sigurno privući pažnju muškarca, ali ga neće zainteresovati da ostvari neki kontakt ili vezu sa njom. Muškarci mnogo više cijene neke druge ženske kvalitete zbog kojih su veće šanse da se zainteresuje za ženu. 

1. Minimum šminke na licu; Muškarci ne žele da legnu pored jedne žene, a probude se pored druge. Oni žele ispred sebe vidjeti lijepo, njegovano i čisto žensko lice. 2. Duga i lijepa kosa; Duga i njegovana kosa se oduvijek smatrala najljepšim ukrasom na ženi. 



Mnogi muškarci smatraju da je upravo kosa ono što ženu čini nježnom i ženstvenom. 3. Bistar um; Pravi muškarci vole pametne žene sa razvijenim intelektom. Ne vole dosadne, nepristojne i nekulturne žene. Svakom muškarcu je zadovoljstvo razgovarati sa pametnom i zanimljivom ženom. 

Takve žene muškarci cijene. 4. Skromnost; Jako malo osoba posjeduje ovu nevjerovatnu kvalitetu, zbog čega je muškarci jako cijene u ženama. Kada muškarac sretne skromnu i pristojnu ženu teško će je pustiti da ode. 5. Nježni šapat na uho; Muškarcima je teško odoljeti kada im žena nešto nježno šapuće na uho. Pogotovo ako mu žena kaže ono što bi on želio čuti. 



6. Prekrasne ženstvene haljine; Muškarci vole žene koje se oblače kao žene: u suknje, haljine, bluze i koje nose cipele sa potpeticama. Ne vole kada se žene oblače kao muškarci u široke hlače i majice. U tome ne vide ništa ženstveno. 

7. Poštovanje muškarca; Danas je gotovo nemoguće upoznati ženu koja se prema muškarcima odnosi sa poštovanjem. Skoro svaka druga žena će reći nešto loše o čitavom muškom rodu. Zbog toga žena koja poštuje muiškarce neće ostati ne primjećena. Poštovanje, nježnost, pažnja i ljubav su nešto ćemu ni jedan muškarac ne može odoljeti.

Pokreće Blogger.