Značenje snova koje najčešće sanjamo - Snovi o padanju mogli bi imati negativno značenje

Imate snove koji znaju da se ponavljaju ali nikada niste znali njihovo značenje? Mi smo tu da pomognemo! 


Potreban vam je toalet ali ne možete da ga nađete; Ukoliko sanjate nešto slično ovome, psiholozi kažu da to može da znači sljedeće: želite da se riješite nekih nezdravih navika svog života, negativnih emocija ili situacija – ali ne znate kako. Ako ipak uspijevate naći put, ali pri tome imate velikih poteškoća, to znači da možda potrebe drugih stavljate ispred vaših. Stavite sebe na prvo mjesto i naučite se reći ''ne''. 

Mačke; Iako su možda na javi slatke i neodoljive, u snu, mačke nisu baš najpovoljniji znak. Označavaju izdaju, ili gubitak voljene osobe. Crna mačka je znak nadolazeće nesreće, ali to možete promijeniti u dobar znak, ukoliko sanjate kako je tjerate od sebe.



Psi; Psi su čovjekov najbolji prijatelj i čak i u snu simbolišu naše prijatelje, ali, oprez! Pas koji reži u snu predstavlja izdajicu među prijateljima, a ako pas u snu pokušava da vas ugrize, velika je verovatnoća da na javi neko želi da vam naškodi. 

Letenje; Let u snu predstavlja osjećaj oslobađanja. Ovo možete sanjati naročito što ste na javi riješili neki veliki i težak problem. Sa druge strane, druga grupa psihologa kaže da sanjati da letite znači da želite pobjeći od problema i odgovornosti koje vas prate. 



Zmije; Zmije mogu označavati više stvari i emocija sve zavisno od toga kako ih inače doživljavate. Ukoliko u snu osjećate strah to može značiti neposrednu opasnost, ili toksičnu osobu u vašem životu. Ukoliko sanjate zmiju bez primjese negativnih emocija, obično se san može odnositi na neku osobu koja još uvijek se na javi nije ukazala kao prijetnja. 

Psiholozi kažu – obratite pažnju na mjesto na kojem ste ugledali zmiju: ako je to u kući, pripremite se za nesuglasice , a ako je na otvorenom prostoru – slijedi rješavanje problema sa nekom određenom osobom. Udajete se za stranca; Stupanje u brak u snu sa osobom koju uopšte ne poznajete znači nesigurnost na javi, krizu identiteta, i nesigurnost u to šta želite od života. 

Tražite nešto; Kada tražite nešto u snu , shvatite to kao znak koji vam govori da vam je na javi potrebno nešto što vas dublje ispunjava i ima za vas veće značenje. Ako nešto tražite a niste baš sigurni šta je to što tražite – to znači da niste svjesni šta je to što bi ispunilo prazninu za vrijeme vaših ''budnih'' sati. 

Voda i talasi; Voda je simbol dubokih emocija. Prozirna i bistra voda označava čistoću misli i uma, mutne vode očaj, a ako sanjate da se davite u talasima to može označavati emocionalnu preopterećenost. 

Ne možete da govorite; Nemogućnost da pozovete nekoga ili izgovorite određenu riječ u snu označava vaša lična osjećanja da vas ignorišu i potcjenjuju. Takođe može označavati neku raniju traumu o kojoj ne možete ili ne želite govoriti za vrijeme kada ste budni. U suštini, snovi su otvoreni raznolikim interpretacijama koje u potpunosti zavise od misli, emocija i situacija u kojima se nalazi osoba koja sanja. 

Zaljubljujete se u snu; Da li ste ikada sanjali kako ste konačno našli svoju srodnu dušu, ili ste osjetili jake emocije koje mogu samo osjetiti oni istinski zaljubljeni? Da li ste se ikada probudili sa nezadrživom željom da tu osobu pronađete čim prije? Ljudi koje sanjate u tom slučaju predstavljaju ono što ste vi zapravo ili nešto u vezi sa vama. Sve te divne osobine koje ste vidjeli u osobi za kojom tragate u snu refleksija su onoga što vi zapravo nosite u sebi. 

Sanjati da padate; Snovi o padanju su vrlo česti. Svi smo ih doživeli u jednom trenutku svog života. Ovaj san često ima negativno značenje. Ako ste imali san o padu ili jednostavno san gdje ste se osjećali kao da padate, to znači da će Vaši planovi propasti i da nećete moći da ih dovršite.

Pokreće Blogger.