Ljetna dugodnevnica 20.06. - Ovnovi vrijeme je za odmor, Strijelčevi vrijeme je za promjene

Spremite kofere i kupaće kostime jer je ljeto pred nama! Ljetna dugodnevnica je najduži dan u godini i predstavlja početak ljeta. 


U ovom periodu možemo očekivati povišene emocije i želju za povezivanjem sa drugima. Dolazi nam period koji će, osim lijepih i sunčanih dana, donijeti mnoštvo pozitivne energije i dobrog raspoloženja. Ne zaboravite uživati i zabaviti se jer će se ljeto završiti i prije nego što trepnete okom. 

Ovan: Vrijeme je da se odmor, zaslužili ste ga. Ovo je periodu u kome ćete uživati u društvu svojih prijatelje i porodice, zato ostavite posao i druge obaveze po strani. Bik: Vaš život je postao pomalo težak u poslednje vrijeme, a period koji nam dolazi je idealan da se malo opustite i zaboravite na sve brige. 



Pokušajte da se što više opustite i privučete pozitivnu energiju u svoj život. Blizanci: Kako prošle godine niste bili u mogućnosti da provedete odmor sa svojim prijateljima zbog cijele ove neugodne situacije, sada je vrijeme da to nadoknadite. 

Organizujte mali roštilj i okupite drage ljude. Budući da je Merkur retrogradan u vašem znaku, bilo bi dobro da se povežete sa nekim starim prijateljima. Rak: Kako nam se bliži ljeto bliži nam se i sezona Raka u kojoj vi vladate. 



Ovo je vaš period u kome bi trebali da uživate sa porodicom i prijateljima i pustite prošlost da ostane tamo gdje joj je mjesto. Živite danas i za sutra, ne za juče. Lav: Vrijeme je da se povežete sa svojom duhovnom snagom i zaboravite na prošlost. 

Astrolozi predlažu da se prepustite čarima ljeta i pustite sva stara osjećanja koja vas sputavaju. Djevica: Sada ćete moći neke stvari sagledati iz drugog ugla što će vam pomoći da napravite neke promjene u svom životu. Svaka promjena je dobro došla, pa makar i ona najmanja. 

Vaga: Vage bi trebale posebnu pažnju posvetiti svom domu. Očistite ga od negativne energije i pustite novu energiju da protiče vašim domom. To će vam podići raspoloženje i pomoći u ostvarenju ciljeva. Škorpija: Vrijeme je da se povežete sa prirodom Škorpije. 

Posadite cvijeće, uredite svoj vrt i stvorite sebi malu oazu mira. Vrijeme je da izađete van i zagrlite svijet. Strijelac: Ovo je idealan period za životne promjene. Napravite listu onoga šta želite promjeniti i učinite to. Ne dozvolite da vas bilo šta spriječi u ostvarivanju ciljeva. 

Jarac: Vrijeme je da se više posvetite svojim vezama. Budući da Sunce prelazi u znak Raka imaćete potrebu da date više svom partneru. Ponovo se povežite sa svojim partnerom i ojačajte svoju vezu. Vodolija: Ljeto vas poziva da osvježite svoj stan i povežete se sa prirodom. 

Uživajte u dugim šetnjama po prirodi koje će vam pomoći da se opustite i zaboravite na sve brige. Ribe: Ovo je period u kome će vaša kreativnost da se probudi. Iskoristite je kako biste napravili velika djela i postigli uspijeh u svojoj karijeri. Mnoge mogućnosti su pred vama iskoristite ih.

Pokreće Blogger.