Nikome nije potreba drama kraljica - 7 načina kako bi mogli navesti muškarca da vas oženi

Ne znam koliko znate o muškarcima i vezama, ali to nije jednostavna tema. Kako god, ako vaše karte odigrate kako treba, možete ga navesti na ideju da se on počne zamišljati kao vaš suprug. Ovo su samo neke od stavki koje će vam u tome pomoći: 


Budite samouvjerene; Vjerujte, ne postoji muškarac koji želi oženiti ženu koja je preplavljena nesigurnostima i vodi konstantnu borbu sa ličnim nesigurnostima. Koliko god da vas on voli prevladaće to što vi ne volite sebe sami. Zajedno ste- zar to nije dovoljno da se osjećate sigurno u svojoj koži?

Niko ne želi provesti život ubjeđujući vas svakodnevno da ste lijepi takvi kakvi jeste. Žena koja je sigurna u sebe učiniće ga sigurnijim u samu ideju braka.  Budite emotivno stabilni; Uporedo sa osobama koje su jako nesigurne u svakom pogledu sebe, muškarci će se teško da se odlučiti na brak sa osobom koje svakodnevno dramatizuje oko svega. 



Ako imate divlje promjene raspoloženja, svakako će dobro razmisliti prije nego se upusti u bilo šta ozbiljnije sa vama. Postoje naravno i muškarci koji ne smeta takav tip žena, ali velika većina izbjegavaće takve žene po svaku cijenu.  Budite spontani; Mnogi muškarci se boje da će ženidbom zapasti u beskrajnu rutinu i to je vjerovatno glavni i najvažniji razlog zašto muškarci izbjegavaju stupanje u brak. 

Ako ste u fazi kada želite da se skrasite i stupite u bračne vode, imajte svakako na umu da mu pokažete da još uvijek možete biti spontani i zabavni. To će ga navesti da misli i očekuje da će stvari nastaviti da budu zabavne i kada stupite u bračne vode. 



Nosite na glavi više ''šešira''; Ne, ne mislimo to doslovno. To u prenesenom značenju predstavlja da budete sve ono što je njemu potrebno – drug, žena, prijatelj, ljubavnica, brat.. i tome slično. Ako stvarno želite da se udate morate biti aspekt u njegovom životu koji je nezamenjiv. Možda vam zvuči kao previše ali, pričamo o vezivanju koje treba trajati cijeli život! 

Predstavite mu kako bi izgledao njegov život bez vas; Ovo treba uraditi vrlo suptilno jer ne želite preći nevidljivu liniju i postaviti mu ultimatum – oženi me ili idi. Kako god, pronađite sitne suptilne načine kojima ćete mu pokazati kako bi njegov život izgledao bez vas. Pustite ga neka shvati šta je to što je zaista važno u njegovom životu. Ako uvidi da ste vi ''ta'' uvidjeće i da želi da vas oženi. 

Pokušajte da budete najbolja verzija sebe; Nemojte se ljutiti, ali muškarci su vizuelna bića. Ako želite da se udate, morate da se dopadnete i njegovom oku. Da budemo sasvim iskreni i vi želite isto od njega, zar ne? 

Oni žele kraj sebe lijepu i njegovanu ženu i zato se uvijek potrudite da budete najbolja verzija sebe. Odustaće od ideje o braku vrlo lako ako vide da vi gubite interest da mu i dalje budete lijepi i privlačni. 

Nemojte vršiti pritisak; Na kraju ali i ne najmanje važno, ne želite nikad biti žena koja će vršiti pritisak i tjerati muškarca na bilo šta. On mora željeti da to uradi, inače će se osjećati kao da nema nikakvog izbora. 

Nemojte vršiti pritisak da vas zaprosi, ako on to ne osjeća i nije još uvijek spreman. Budite otvoreni i iskreni, takva osoba i karakter uvijek će privući muškarca na zajednički život, potrebno mu je samo malo vremena, strpljenja i ohrabrenja sa vaše strane.

Pokreće Blogger.