Oči muškarca pokazuju sve što on želi sakriti: 17 pokazatelja da muškarac žudi za vama

Da li ste se ikada zapitali, „Da li razmišlja ozbiljno u vezi nas?“ Lako je imati neka velika osjećanja prema momku sa kojim se zabavljate, ali onda se zapitati da li ova veza ima budućnost. 


Muškarci ne govore odmah na početku da su spremni za vezu, ali znaju da rade većinu istih stvari kao i žene kada vas počnu doživljavati kao nekoga sa kim žele ozbiljniju i trajniju vezu. Znaćete da li je spreman za ozbiljnu vezu po načinu kako se ponaša prema vama.

Koliko je spreman da posveti svog vremena da bi bio sa vama, da li možete da pričate otvoreno o svemu, i da li je on spreman da te upozna sa svojom porodicom i prijateljima. Postoje I pokazatelji koji nisu tako očigledni. 



Znajući na šta da obratite pažnju može vam pomoći da ne budete ostavljeni i slomljenog srca ako bi saznali da jednostavno želite drugačije stvari. Kako da znate da li je vaša veza ozbiljna? Pogledajte ovih 17 efikasnih znakova i saznajte da li je spreman na ozbiljnu vezu sa vama: 

1. Pričao je sa vama o tome da želi da vaša veza bude javna: Ovo zvuči kao jednostavno, ali ako on ne pokušava da vašu vezu ozvaniči, svjestan je da biste mogli upoznati nekoga drugog i za to ga nešto i nije briga.  2. Uvijek te pita za mišljenje i poštuje ga: On vas sluša i poštuje vas. Pamti šta mu govorite i pričate i uzima u obzir vaše savjete. 



3. Iskren je i korektan: Muškarac koji počinje da se zaljubljuje u vas će vam reći sve što misli jer ne želi da upadne u svađu sa vama. Iskrenost gradi povjerenje u vezama.  4. Nije u kontaktu sa bivšim ljubavima: Muškarac koji vidi svoju budućnost sa vama prekinuće sve kontakte sa bivšim ljubavima jer sav njegov fokus je na vama i neće dozvoliti da mu to neka bivša uništi. 

5. Nedostaješ mu kad nisi sa njim: Ako ti njegovi prijatelji ili porodica kažu da stalno priča o tebi dok ti nisi tu, to je dobar znak da sa tobom želi ozbiljnu vezu.  6. Želi malo bolje da te upozna: Voli da te sluša kada mu pričaš o svom djetinjstvu, svojim planovima, svojoj karijeri. Ako imaš neki bitan sastanak na poslu, obavezno će da te pita kako je prošlo. 

7. Sa tobom pravi planove i ispoštuje ih: Želi da sa tobom provede neko kvalitetno vrijeme, pa zato zajedno sa tobom planira neki koncert koji treba da bude tek za tri mjeseca. Takođe počinje i da planira sa tobom novogodišnje planove. 

8. Traži način da te uključi u svoje aktivnosti: Ako voli da trenira neki sport, da popravlja auta ili da trči, pokušavaće i tebe da uključi u te stvari koje voli da radi. 9. U situaciji je gdje bi mu privrženost odgovarala: U ovakvoj situaciji počinje polako da razmišlja o braku i porodici. Kod muškaraca se privrženost obično kasno javlja, ali u određenom vremenu života se javi kad misli da je spreman na to. 

10. Upoznala si njegovu porodicu i prijatelje: On nema nikakvih problema sa tim da te upozna sa svojim prijateljima i svojom porodicom. Želi da te pokaže svima i sa svima da te upozna jer se ne boji njihovih reakcija. Ovo je jedan od velikih znakova da je spreman na ozbiljan odnos i vezu sa tobom. 

11. Želi da ostavi dobar utisak kada upoznaje tvoje prijatelje: Muškarac kojem je baš stalo do tebe, potrudiće se da ostavi dobar utisak kada upoznaje tvoje prijatelje jer zna koliko tebi to lično znači. 12. Spreman je da čeka na intimni odnos i pušta tebe da budeš ta koja će ga inicirati: Ponašaće se prema tebi kao jednoj dami i neće se truditi samo oko toga da te odmah odvede u krevet. Spreman je da čeka kad ti budeš bila spremna na to.

13. Tačan je, ali ako zakasni obavezno se izvini: Neće te pustiti da ga puno čekaš, ako bude kasniio, javiće ti na vrijeme i pokušati nadoknaditi na neki način to što je kasnio. 14. Napraviće prostora za tvoje stvari: Ne moraš da brineš o tome da li će tvoja četkica za zube imati svoje mjesto kod njega u kupatilu, ako primjetiš da je napravio mjesta u ormaru za tvoje stvari, to je znak da je očaran tobom već. 

15. Stalo mu je do toga da li srećna i tu je uvijek za tebe: Ako ti nešto zatreba, on je uvijek tu za tebe i pokušava na sve načine da ti izmami osmijeh na lice. 16. Uvijek je on taj koji se tebi prvi javlja: On je uvijek ta osoba koja te prva zove, piše ti i na sve moguće načine ti daje do znanja da misli na tebe. 17. Vaše zajedničko vrijeme provodite mirno i bezbrižno: Lijepo vam je zajedno i konverzacija između vas nije dosadna ili isforsirana.

Pokreće Blogger.