Maminom sinu ni jedna neće valjati - 10 tipova muškaraca koji se obično nikada ne skrase

Obratite pažnju na neki od ovih znakova jer bi vam mogli pokazati da imate posla sa muškarcem koji se nikada neće skrasiti 


1. Ženskaroš Ako čak i u zrelim godinama nastavi flertovati sa ženama dok je zauzet, male su šanse da to čini iz dosade. Očigledno je nesretan, usamljen i nije siguran u sebe. Očigledno ima mnogo unutrašnjih problema kojih ni sam nije potpuno svjestan. 

2. Povrijeđeni   Imao je previše loših iskustava u vezi i sada mu je dosta svega. Neće dozvoliti više ni jednoj ženi da ga povrijedi, zato ostaje sam. 3. Očajnik Čak i nakon 35 godina i dalje nije spreman da se skrasi. Njegovi prijatelji i porodica zabrinuti su za njega, traže mu potencijalnu partnerku ali on i dalje ništa ne želi.  



4. Razvedeni Mnogi razvedeni muškarci neće ponovo ulaziti u brak poslije raspada jednog. 5. Ne mogu pronaći pravu Imaju pogrešnu auru, pogrešne vibracije ili pristup. 6. Vječito dijete Oni su neodgovorni narcisi koji misle da žele suprugu, ali zapravo žele novu mamu koja će učiniti sve za njih.  

7. Sretan neženja Neki ljudi jednostavno vole biti slobodni i žele to ostati! 8 Prekvalifikovan: Ima nekoliko obrazovanja, visok položaj, atletsko tijelo - kompletan set! Šta je problem? Želi istu takvu ženu, a to je teško pronaći. 



9. Izbirljiv Ni jedna nije dovoljno dobra za njega. Teži ka savršenstvu i siguran je da će ga pronaći. 10. Mamin sin To je muškarac koji traži ženu po slici svoje mame, i ni jedna nije dovoljno dobra kao njegova majka. Ni jedna ne kuha dovoljno dobro, ni jedna ne čisti dovoljno dobro. Vjerovatno će kod nje ostati do kraja života.

Pokreće Blogger.