Napravite od svog doma oazu mira - 5 malih trikova zbog kojih će se vaš muž rado vraćati kući

Svaka žena želi da se njen muž kući vraća zato što to želi, a ne zato što mora, a svaka mudra žena zna kako od svog doma napraviti pravu malu oazu mira. 


Svetlana Kerimova psiholog i majstorica orijentalni praksi je podijelila male tajne koje bi mogle pomoći ženama da stvore atmosferu u koju se muškarac uvijek želi vratiti. Muškarac se mora osjećati zadovoljno jer je zadovoljstvo ono što ga privlači ženi. 

1. Prvo što muškarac vidi kada dođe kući nije žena, on prvo osjeti miris. To bi trebao biti miris koji asocira na dom i porodicu. Prije nego što vaš muž dođe sa posla skuvajte domaću kafu. Njen miris će se proširiti po kući i ostaviće ugodan miris. 



Ugodan miris hrane i svježe ispečenih peciva je miris koji je takođe poželjan. Nikako ne smijete koristiti osvježivače mirisa. 2. Druga stvar koja će muškarcu pružiti osjećaj da je kod kuće su zvukovi. Kada otvori vrata vešeg stana on treba da ima osjećaj da je ušao raj. 

Prva stvar sa kojom se sretne je ugodan miris, druga su zvukovi. U kući mudre žene zvukovi ne govore o problemima, oni uranjaju u atmosferu opuštanja. Muzika nas opušta i poboljšava naše raspoloženje. 3. Treća stvar je ukus. Uvijek treba imati nešto kod kuće što može odmah pojesti, bez složene pripreme. 



U idealnom slučaju, kada muškarac dođe, na stolu je već nešto ukusno, lagano što može pojesti i odmah osjetiti opuštanje u cijelom tijelu. Ne zaboravite da je put do muškog srca kroz njegov želudac. 4. Četvrta stvar je dodir. Kada vaš muškarac uđe u kuću zagrlite ga nježno i iskreno. 

Učinite da se osjeća kao da je najvažnija osoba na svijetu stigla kući. Pritisnite ga cijelim svoji tijelom i lagano ga pomazite po vratu. Uzbuđnje, zadovoljstvo i dodir su stvari koje su jako korisne za vezu, a ne koštaju nas ništa. 5. Peta stvar zbog koje se muškarac uvijek rado vraća kući je srećna žena. 

Ako svog muškarca uvijeg dočekate sa osmijehom i dobrim raspoloženjem on će se sa radošću uvijek vraćati kući i vama. Znate kako kažu, srećna žena-srećan brak.

Pokreće Blogger.