Neobične navike znakova Zodijaka: Lavovi nigdje ne idu bez ogledala, Blizanci bez telefona

Svaki znak Zodijaka je poseban i svaki od njih ima neke osobine koje ga čine upravo takvim kakav jeste. 


Ipak, pored svih tih osobina koje ih čine posebnim, postoje i neke neobočne navike po kojima se lako prepoznaju. Astrolozi otkrivaju koje su to neobične navike svakog znaka Zodijaka. Ovan: Osobe rođene u znaku Ovna ne mogu dugo ostati u zatvorenom prostoru. 

Vole nositi kape i vole brzu vožnju, jako su glasni kada razgovaraju i jako glasno se smiju. Bik: Bikovi se zaključavaju čim uđu u automobil ili u kuću. Uvijek imaju nekoliko novčanika i torbi i u svakoj od njih nešto drže. Parfem nanose na svakih sat vremena, vole uzgajati cvijeće i nositi šiške. 



Blizanac: Blizance možete lako prepoznati po tome što mnogo mašu rukama kada razgovaraju. Obožavaju putovati, nikada ih nećete vidjeti da sjede i dosađuju se i nikada nigdje ne idu bez telefona. Rak: Rakovi su poznati po tome što nikada ne bacaju stare stvari. 

Osim što čuvaju sve igračke svoje djece, čuvaju i neke igračke iz svog djetinjstva. Žene Rakovi ne izlaze iz kuće bez maskate. Lav: Lavovi se uvijek igraju kosom dok razgovaraju. Vole skupe krpice i nakit i nigdje ne idu bez ogledala. 



Djevica: Mnoge djevice imaju naviku da grizu usne, često peru ruke i ne izlaze iz kuće bez parfema. Kada im je dosadno igraju se svojim prstima. Vaga: Vage čim izađu iz kuće potroše novac. Često kupuju stvari koje im ne trebaju. Nigdje ne idu bez kozmetike, vole brendiranu odjeću. 

Imaju naviku da treskaju nogom dok sjede. Škorpija: Kod Škorpija se najčudnije navike javljaju tokom intimnih odnosa. Obožavaju svileno donje rublje i nigdje ne izlaze bez ruža. Strijelac: Ne vole male i zatvorene prostore. Vole ekstremne sportove i često graju igre na sreću. 

Ne vole poslovni stil i vole plavu i ljubičastu boju. Jarac: Jarčevi uvijek idu na ista mjesta, uvijek imaju malu svesku u torbi i ne vole promjene. Uvijek nose ručni sat i rijetko mijenjaju parfem. Vodolija: Vodolije vole brendirane naočale i uvijek će sebi priuštiti bar jedne. 

Ne vole mrak i opsjednuti su modernim uređajima. Ribe: Ribe vole cipele i često imaju svoju malu kolekciju cipela. Vole hodati brzi i sjede prekrštenih nogu. Ne mogu zamisliti dan bez kafe ili čaja.

Pokreće Blogger.