Najnepristupačnije žene prema Zodijaku - Najteže je osvojiti ženu rođenu u znaku Ribe

Nije lako zavesti ženu. Muškarac se mora mnogo potruditi kako bi osvojio srce neke dame, ali u tome mu u mnogome može pomoći ako zna u kojem znaku Zodijaka je rođena. 


Astrolozi otkrivaju koje su to najnepristupačnije žene Zodijaka poredane od najpristupačnije do najnepristupačnije. 12. Mjesto: Strijelac; Počasno 12. mjesto pripalo je ženi rođenoj u znaku Strijelca jer za ovu ženu nisu potrebni posebni trikovi da bi je osvojili. 

Žene Striječevi se lako upuštaju u veze i već nakon nekoliko izlazaka mogu potrčati pred matičara. 11. Mjesto: Ovan; Ovna uopšte nije potrebno posebno osvajati jer Ovan voli da osvaja sam sebe. Dovoljno je samo pokazati malo galantnosti i izabrati neki lijep i skup restoran i žena Ovan će biti očarana. 



10. Mjesto: Djevica; Da biste osvojili Djevicu, ne trebate ništa raditi. Ništa. Samo trebate ispuniti njene zahtjeve za muškarcem kojih ima prilično mnogo. Ispunite li njene uslove ostatk posla će ona odraditi sama. 9. Mjesto: Škorpija; Iz nekog razloga svi misle da je osvajanje mlade dame Škorpije nevjerovatno težak zadatak, ali zapravo je veoma jednostavan. 

Sve što vam je potrebno je hrabrost da joj priđete i mozak kako vas na prvu ne bi pogodila repom. Uspijete li joj prići, ostalo će sve doći samo od sebe. 8. Mjesto: Rak; Kako osvojiti ženu Raka je najgluplje pitanje koje možete postaviti. 



Samo je oženi i to je to. Mnogo je teže rastati se od nje. Kada žena Rak nešto prisvoji ona to teško pušta. 7. Mjesto: Bik; Da biste osvojili ženu Bika morate je zabavljati. Ne smijete dozvoliti da joj bude dosadno inače će otići. 

Takođe, njoj je potreban neko sa kim će moći razgovarai o svemu ko će je razumjeti. 6. Mjesto: Lav; Ženi Lavu samo pokloni više pažnje i to je to. Lavovi vole da se sve vrti oko njih, vole skupe sitnice i poklone. Zato nemojte štediti ako želite zavesti ženu rođenu u ovom znaku. 

5. Mjesto: Vaga; Vagu je skoro nemoguće osvojiti bez posjedovanja niza osnovnih kvaliteta. Osim što muškarac mora dobro izgledati mora biti i dobro obrazovan, lijepo odgojen, načitan, osjećajan.... 4. Mjesto: Blizanci; Blizanci su spremni na vezu samo ako su zainteresirani. 

A da bi se mlada dama Blizanc zainteresirale za vas morate napuniti svoj mozak raznim informacijama kako bi joj bili zanimljivi. 3. Mjesto: Vodolija; Da biste osvojili Vodoliju morate se malo potruditi. Ona voli izlaske, duge šetnje, držanje za ruku, flertovanje i sve što ide sa tim. 

Nemojte misliti da ćete je lako odvesti u krevet ili je namamiti sitnim lažima. 2. Mjesto: Jarac; Žene rođene u ovom znaku ne vole prolazne romanse, njima treba prava ljubav i neko ko će ih iskreno voljeti. Ženi rođenoj u ovom znaku ćete morati dokazati da je zaista volite i da vam je stalo do nje ako želite da je imate pored sebe. 

 1. Mjesto: Ribe; Prvo mjesto i zlatna medalja pripale su Ribama, koje su, kao što svi znaju, vrlo hladne, promišljene, uronjene u sebe i pomalo izvan ovog svijeta. Ribe vole igre osvajanja i nemojte se iznenaditi ako vidite da se žena Riba zabavlja i  pomalo poigrava sa vama.

Pokreće Blogger.