Ne zaslužuje svaki muškarac da mu pokloniš svoje srce - Savjeti koje bi trebale pročitati sve žene

Prije nego što svoje srce pokloni jednom muškarcu, svaka žena bi trebala znati 11 stvari. 


1. Ni jedna žena se ne smije zadovoljiti sa manje nego što zaslužuje. Razmislite dobro o svojim prethodnim greškama i nemojte dopustiti da vas one ponovo dovedu do suza. 2. Ne dopustite da neko drugi dominira vašom ličnošću. 

Svako ima svojih nedostataka i treba ih cijeniti i poštovati jednako kao i njihovu ljepotu. 3. Nikada se nemojte predati bez borbe. Neka zidove oko vas ruše samo oni koji su vrijedni i koji će vas cijeniti. Ne dozvolite da vas povrijede ljudi koji u vaš život uđu samo privremeno i koji ne planiraju ostati. 



4. Ne otvarajte svoje srce onome ko nije spreman vama otvoriti svoje. 5. Ne poklanjajte svoje noći onima koji vas se neće sjetiti po danu. To nije ljubav već korist i zabava. 6. Ne trošite svoje dragocjeno vrijeme na one koji svoje vrijeme nisu spremni trošiti na vas. 

7. Ne tražite ničiju pažnju. Svako ko želi biti sa vama će vam posvetiti pažnju i vrijeme. 8. Nemojte trošiti svoju energiju na veze koje nemaju budućnost. U vezi je najvažnija stabilnost. 9. Nikada nemojte odustajati od ljubavi. Ljubav će se pojaviti kada se najmanje nadate. 



Prisiljavati nekoga da vas voli je besmisleno. 10. Nikada nemojte sumnjati u sebe. Onaj ko zna voljeti ima pravo da bude voljen. Čuvajte se lažnih i neiskrenih ljudi, oni vam ne trebaju u životu. 11. Ne žurite. Ne upuštajte se u veze koje vam se samo čine dobrima. 

Zapamtite, vaša sreća je najvažnija i zato se nemojte zadovoljavati sa površnim vezama jer ćete tako propustiti priliku da iskusite istinsku sreću.

Pokreće Blogger.