Ljubavna astro analiza za Jul - Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci 


Ovan: Mars i Venera će imati jako povoljan uticaj na vaš život. Neki od slobodnih pripadnika ovog znaka bi se u prvoj polovini ovog mjeseca mogli upustiti u novu ljubavnu vezu, dok će onima koji su već u vezi ovo biti period prepun strasti. 

Između vas i vašeg partnera će vladati jako dobra komunikacija što će imati pozitivan uticaj na vašu vezu. Sve u svemu, ovo će biti jako povoljan period i za slobodne i za zauzete pripadnike ovog znaka. Jul će biti prepun strasti i romantike, pa ćete moći u potpunosti da se posvetite svom partneru i uživate u vremeni koje ćete provoditi sa njim. 



Bik: Mars će imati jako povoljan uticaj na ljubav i veze za osobe rođene u znaku Bika. Ovo će biti jako harmoničan period naročito u zadnjoj sedmici jula, prepun blaženstva, razumijevanja i nježnosti. U drugoj polovini mjeseca postoji lijepa šansa da oni Bikovi koji su u dugoj vezi ozvaniče svoju vezu brakom i da planiraju proširenje porodice. 

Slobodni Bikovi će u ovom periodu biti puni samopouzdanja, zračiće šarmom i kao magnetom će privlačiti pripadnike suprotnog pola. Postoji jako velika šansa da se do kraja mjeseca upustite u jako lijepu i romantičnu vezu. 



Mars će vam biti podrška tokom cijelog mjeseca i pružiće vam dodatnu motivaciju. Blizanci: Za osobe rođene u znaku Blizanaca ovo bi mogao biti jako povoljan period prepun lijepih dešavanja. Zbog povoljnog uticaja Venere i Marsa, ovaj period će biti prepun strasti i romantike. Ljubavni život će biti jako aktivan tokom cijelog mjeseca iako se intenzitet može malo smanjiti tokom zadnje sedmice jula. 

Bićete jako dobro raspoloženi, puni razumijevanja prema partneru. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli upoznati nekoga preko prijatelja ili porodice, ili pronaći ljubav u krugu svojih prijatelja. Za vas će cijeli jul biti u znaku ljubavi, zato uživajte.

Pokreće Blogger.