Kako zadržati poštovanje i interesovanje muškarca - Greška koju gotovo svaka žena pravi

Živjeli ste za sebe, izlazili sa prijateljima, posvetili se karijeri i radili sve ono što volite, a onda se jednog dana iznenada pojavio on. 


Od toliko žena on je izabrao upravo vas, uspjeli ste privući njegovu pažnju i probuditi neka osjećanja u njemu. Imajte na umu da on nije odmah u prvoj sekundi osjetio privlačnost prema vama, već vas je posmatrao, slušao vaš glas, osmijeh i način na koji se izražavate. 

Kažu da je muškarcu potrebno najmanje 10 sekundi da shvati da li mu se neka žena sviđa ili ne. Poslije toga on donosi odluku o prvom sastanku, zatim o drugom i na kraju se odlučuje započeti vezu sa vama. Jako ste mu zanimljivi, tajanstveni i postajete bliski. 



Sa svakim sastankom postajete sve zanimljiviji, ali u ovom trenutku se polako počinjete približavati fatalnoj grešci koju mnoge žene čine. Kako vaša veza odmiče vaš život počinje da se pretvara u neprekidno očekivanje, prihvatanje, čekanje poziva, poruka i novih sastanaka. 

Tada počinjete da zapostavljate onu glavnu stvar. Svoje hobije i svoja interesovanja koja su bila dio vas i koja su vas učinila osobom kakva jeste. Zapostavljate onu stvar koja vas je učinila veselom i zanimljivom osobom. 



Kao rezultat toga jednog dana čujete da više niste zanimljivi, da vas ništa ne raduje, da ste dosadni i da u vama nema više onog žara koji je postojao prije. Ugasili ste svoju strast u želji da raspirujete strast druge osobe. Pretvarate se u osobu koja čeka i raduje se rijetkim susretima i komplimentima, ali koja ne zna raskinuti odnose, boriti se za sebe i ozbiljno razgovarati. 

Kada se žena odrekne svojih omiljenih aktivnosti to je za nju početak kraja. Žena nikada ne bi trebala svoj raspored da prilagođava muškarcu i ne treba da odgađa svoje planove koje je već unaprijed zakazala kako bi ugodila muškarcu i našla vremena za njega. 

Nemojte zapostavljati stvari koje volite da radite samo zato što je on našao malo vremena u svom gustom rasporedu i odlučio da vas pozove van. Budite u stanju braniti svoje interese i braniti lične granice. Muškarac mora shvatiti da ste i vi živo biće koje ima svoje potrebe. Ne gasite svoju strast i ne prestvarajte se u osobu koja neće imati čemu da se raduje.

Pokreće Blogger.