Svemir j uvijek na strani onih koji poštuju 4 životna pravila - Ono što daješ to ćeš i dobiti

Mnogo je ljudi oko nas koji samo sjede i ne rade ništa po pitanju svog života, samo se žale kako im ništa ne idu od ruke i kako je njihova sudbina loša. 


Ne shvataju da su stvari mnogo jednostavnije nego što mogu i zamisliti i da je potrebno samo da se pokrenu i počnu raditi na svom životu kako bi ga učinili boljim i ispunjenijim. Sve što treba je početi raditi ono što bi trebali u skladu sa zakonima Svemira. 

Svako od nas je vlasnik i kreator svog života, svog malog Univerzuma, koji se polako može popraviti ako se budemo trudili da svedemo svoja negativna uvjerenja na minimum. Upravo su ta negativna uvjerenja najčešći uzrok problema i briga. Vaš život je veoma jednostavan. 



U njemu nema ničega što je posebno planirano, zbog čega često patimo. Sve što se događa stvaramo sami, svojim mislima i uvjerenjima, navikom da budemo negativni i ne napuštamo svoju zonu udobnosti. Čovjek je stvorenje sa strahovima i nagonima za samoodržavanje, a zakon pribavljanja nam može biti od velike koristi. 

1. Želite li biti voljeni; Ako želite biti voljeni iskreno i iz srca, morate i vi znati isto tako voljeti. Morate voljeti na takav način da uživate u ljubavi i svom partneru te učinite vašu vezu lakšom. 2. Želite li se obrazovati; Za ovo se morate truditi i vrijedno raditi. Ništa se neće desiti samo od sebe. 



3. Želite li biti svjesni; Uključite svoju svijest. Ne prihvatajte slijepo mišljenja i stavove drugih. Ne živite po tuđim pravilima i načelima. Slušajte sebe, budite prijatelj prije svega sebi i tada ćete biti svjkesni svega što se dešava oko vas. 

4. Želite li bogatstvo; Tada se morate truditi da svoje talente i vještine dobro iskoristite i kao odgovor na to dobićete nagradu u obliku materijalne ili duhovne koristi. Možete vječno sjediti i raspravljati o tome kako je život nepravedan, ali to neće imati nikakvog smisla. 

Ne smijete samo sjediti i govoriti kako je to vaša sudbina i pomiriti se sa njom jer na taj način samo pokušavate opravdati svoju ljenost. Zapamtite da je karma samo rezultat vaših postupaka, ništa drugo. Život je pokret. Život je upoznavanje sebe i svojih mogućnosti. Život ste vi, vaše radnje, vaše misli i odluke.

Pokreće Blogger.