Majice sa likom iz crtića su za curice ne za zrele dame: 5 stvari koje muškarcima smetaju na ženi

Umoran izgled, podočnjaci, odsutan pogled i široka odjeća nikome nisu privlačni pa ni muškarcima. Ipak, postoje još neke stvari koje muškarce odbijaju mnogo više od gore navedenih stvari. 


Iako žene na taj način pokušavaju privući pažnju muškaraca, često će učiniti suprotno. Mnogi muškarci će od ovakvih žena pobjeći glavom bez obzira. 1. Neumjerenost; U redu je kada žena želi pokazati svoje vitke noge i tanak struk, ali za to postoji vrijeme i mjesto. 

Prilično je neukusno i neprimjereno da se žena skoro polu gola šeta u sred bijela dana. Pokazivanje svog tijela ipak treba ostaviti za plažu i toplije dane. 2. Vještačka ljepota; Neprirodni dugi nokti, vještačke trepavice, kosa izgorjela od farbanja, drečava boja ruža su nešto na šta muškarci okreću glavu. 



Mnogi muškarci mnogo više pažnje pridaju prirodnom izgledu naspram vještačkog jer ne znaju šta se krije ispod sve te silne šminke i dodataka. Sve te žene liče jedna na drugu i žele biti neko drugi umjesto da budu prirodne i jedinstvene. 

3. Prevelika odjeća; Muškarci vole žensku odjeću koja prati liniju tijela i koja lijepo pristaje na ženi. U ogromnim jaknama i širokim farmericama žene često izgledaju kao tinejdžeri koji nose odjeću svojih starijih braće ili sestara. 



Muškarci nisu posebno modno osvjetljeni, ali su osjetljivi na proporcije i simetriju. Ipak su oni vizuelna bića. 4. Prekratke suknje i predubok dekolte; Mnogi muškarci smatraju žene koje se ovako oblače vulgarnim i lakim ženama. Ipak, nije prikladno da jedna dama previše otkriva. 

 5. Žene koje pokušavaju izgledati mlađe; Dosadne 50godišnjakinje u duksevima sa kapuljačom i likovima iz crtanih filmova izgledaju smiješno. Ovo je odjeća za tinejdžerke ne za zrele žene. Izraz lica je ono što govori mnogo više o ženi od onoga što nosi na sebi. 

Osmijeh govori više od najskuplje haljine. Možete imati najsavršeniju figuru, mogu vas obući najbolji stilisti na svijetu, ali to nije ono što će vas učiniti lijepima. Ono što čini ženu lijepom se nalazi u njoj, ne na njoj.

Pokreće Blogger.