Ljubavna astro analiza za Maj - Šta mogu u ljubavi da očekuju Vaga, Škorpija i Strijelac

Šta mogu u ljubavi da očekuju Vaga, Škorpija i Strijelac 


Vaga: U prvoj polovini mjeseca ćete biti fokusirani na pravljenje nekih planova vezani za budućnost sa svojim partnerom. Možda ćete se suočiti sa nekim neslaganjima sa partnerom, ali ako pokažete razumijevanja uspješno ćete doći do kompromisa. 

Biće ovo veoma izazovan period za sve one Vage koje su u braku. Javiće se neke nesuglasice sa bračnim partnerom ali ćete ih vrlo brzo uspješno riješiti. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli imati velikog uspjeha kod pripadnika suprotnog pola. 



Mogli biste sklopiti neka lijepa prijateljstva, a neko od njih bi moglo prerasti i u lijepu ljubavnu vezu. Škorpija: Maj bi mogao biti jako povoljan period kada je u pitanju vaš ljubavni život. Oni pripadnici ovog znaka koji su u vezi će imati jako lijepu komunikaciju sa svojim partnerom što je jako važan faktor u vezi.

Strasti neće nedostajati, a sve to će vašu vezu učiniti jačom nego ikada. I za slobodne pripadnike ovog znaka maj će bit posebno povoljan po pitanju ljubavi, ipak jako je važno da budete strpljivi i ne brzate u vezu. Pokušajte malo bolje da upoznate svog budućeg partnera kako ne biste kasnije bili razočarani.



Nemojte se plašiti da pokažete sebe onakvima kakvi stvarno jeste. Ako se nekome sviđate on će vas voljeti sa svim vašim vrlinama i manama, ako ne onda je vrijeme da nastavite dalje sa potragom. Strijelac: Početak mjeseca bi mogao biti pomalo problematičan za neke pripadnike ovog znaka. 

Budite oprezni u ovom periodu kako ne biste izazvali nepotrebne sukobe sa partnerom. U redu je da se malo povučete u sebe i potražite mir, ali ne dozvolite da ta vaša udaljenost utiče na odnose u vezi. Druga polovina mjeseca bi ipak mogla biti povoljnija pa biste se vi i vaš partner mogli ponovo zbližiti i oživjeti strast koja je na trenutak nestala. 

Slobodni Strijelčevi će zračiti šarmom i pozitivnom energijom čime će privući mnoge ljude sebi. Trudite se da ostanete pozitivni i ne dozvolite da vam bilo ko pokvari raspoloženje.

Pokreće Blogger.