Kako se najlakše sprijateljiti sa znakovima Zodijaka: Ovnu dajte kompliment, Biku ne djelite savjete

Ako želite brzo izgraditi povjerenje sa nekim, sjetite se da svaki znak Zodijaka treba svoj jedinstveni pristup. 


Astrolozi otkrivaju kako se sprijateljiti sa svakim na osnovu njegovog znaka Zodijaka. Ovan: Sa Ovnom je sve prilično jednostavno, ali imajte na umu da se sa njim ne smijete prepirati jer bi ga to moglo naljutiti. Osobe rođene u ovom znaku su beskompromisne i nikada se neće složiti sa vama samo iz pristojnosti. 

Umjesto toga uputite mu neki kompliment i zadobićete njegovo prijateljstvo. Bik: Biku je u prijateljstvu važana njegova dobrobit. Ako im imate nešto za ponuditi, oni će sigurno razmotriti vašu kandidaturu za prijateljstvo. Bik ne voli komunikaciju samo radi komunikacije. 



Ako ste spremni žrtvovati se za njih, onda ćete ih definitivno zanimati. Nikada im nemojte davati savjete, osim ako oni to od vas traže. Blizanci: Da biste Blizance učinili svojim prijateljima, morate ih zainteresvati. Blizanci obraćaju pažnju na društvene i zanimljive ljude kakvi su i oni sami. 

Ako nemate dovoljno harizme i šarma oni neće ni pogledati u vašem smijeru. Rak: Raku je potreban prijatelj koji će ga znati slušati i koji će ga podržavati u teškim trenucima, što će i on vama uzvratiti. Njima je u prijateljstvu odanost na prvom mjestu. 



Lav: Da biste postali prijatelj Lava, morate imati zajedničke interese. Ako volite raditi nešto slično nakon posla ili volite iste filmove, onda vam je prijateljstvo sa Lavom zagarantovano. Lavu biste trebali pokazati odanost od samog početka. Djevica: Djevice su mudri ljudi koji u prijateljima najviše cijene iskrenost. Ako ih prevarite ili izdate, nikada nećete moći povratiti povjerenje.

Poštuju one koji otvoreno pokazuju svoja osjećanja i koji se ne plaše da kažu ono šta misle. Vaga: Vage imaju jako mnogo prijatelja i svi su im jako dragi, ali postati njihiv najbolji prijatelj je veoma teško. Da biste to učinili, potrebno je više puta dokazati svoju odanost, pružiti pomoć, reći im koju lijepu riječ.

Škorpija: Škorpije su prijatelji samo sa onima koji slušaju njihova naređenja, pa ako niste spremni to da uradite teško ćete postati prijatelj sa njima. Škorpije su ponekad ipak spremne učiniti sve za neku osobu kada žele da se sprijatelje sa njom. 

Strijelac: Sve što je potrebno da budete prijatelj sa Strijelcem jeste da mu se ne namećete i ne ograničavate njihovu slobodu. Strijelac obožava one koji pokazuju svoj interes, ali ne prelaze granice i ne narušavaju njihov lični prostor. 

Jarac: Jarčevi su veoma teški prijatelji i komuniciraju samo kada je to potrebno. Oni sami biraju ko će im postati prijatelj, a sa kim ne žele da se druže. Vodolija: Sprijateljiti se sa Vodolijom je veoma jednostavno, ali je potrebno vrijeme da postanete istinski bliski sa njima i njihov najbolji prijatelj. 

Vodolije ne vole ljude koji stalno govore o svojom problemima, pa izbjegavajte ovakve razgovore sa njima. Optimistične su ličnosti koje vole lakoću, jednostavnost i humor. Ribe: Ribe imaju razvijenu snažnu empatiju i uvijek će priskočiti u pomoć onima kojima je pomoć potrebna. 

Da biste se sprijateljili sa Ribama potrebno je samo da provedete neko vrijeme sa njima, ali bi bilo dobro da izbjegavate kritiku na njihov račun jer teško prihvataju kritike.

Pokreće Blogger.