Jak i stabilan muškarac je san svake dame: Momke sa 5 osobina mnoge žene smatraju neodoljivim

Mnogi smatraju da su žene danas jako izbirljive po pitanju muškaraca, ali, takođe, mnogi misle da bi svaka žena treba za sebe izabrati onakvog muškarca kakav joj najviše odgovara. 


Mnoge žene potajno sanjaju o određenom tipu muškraca, ali to često neće priznati. U nastavku pročitajte kakav je to muškarac san sveke žene. 1. Mnoge jake žene se ne stide da ističu svoju nezavisnost i snagu, ali istovremeno žele pored sebe muškarca koji će biti jači i izdržljiviji od njih. 

Ni jedna žena pored sebe ne želi slabića. Ona želi stabilnog i sigurnog muškarca koji ima jasne ciljeve u životu. 2. Mnoge žene pored sebe žele muškarca sa bogatim životnim iskustvom. Takav muškarac ima veliko samopoštovanje i u svemu se vodi zdravim razumom. 



Žena pored njega osjeća smirenost na podsvjesnom nivou. Muškarac koji ima veliko životno iskustvo je siguran u sebe, kod njega nema pretjerane napetosti, opušten je i zna šta radi. Takve muškarce karakteriše ujednačen i smiren glas, samopouzdan hod i dobra komunikacija. 

3. Muškarac koji zna kako da saosjeća i osjeća je san svake žene. Skoro svaka žena želi ovakvog muškarca pored sebe iako on ne ispunjava sve ostale njene potrebe. Ona ga potajno voli iako to često ne želi priznati. 4. Žena neće lako zanemariti muškarca koji vodi aktivan život. 



Takvi muškarci nisu lijeni, stalno su zauzeti sa nečim i ne podliježu stereotipima. Oni će biti pored žene koja ne krši njihove granice i koja ne želi preuzeti njihovu dominaciju. 5. Svaka žena pored sebe želi muškarca koji je snalažljiv, muškarca koji zna upravljati svojim životom i zna kako zaraditi novac. Muškarac čiji zdrav razum prevladava nad emocijama je san svake žene.

Pokreće Blogger.