Vješto svoja osjećanja kriju iza humora - 20 istinitih činjenica o ljudima rođenim u znaku Strijelca

Osobe rođene u znaku Strijelca imaju nevjerovatan entuzijazam i puni su pozitivne energije koja im pomaže u svakom poslu kojim se bave. 


Vole da istražuju i isprobavaju nove stvari te od svega najviše vole putovati. Teško se zadržavaju na jednom mjestu, vole promjene jer je to nešto što u njima budi dobar osjećaj. U nastavku pročitajte 20 istinitih činjenica o osobama rođenim u znaku Strijelca koje možda do sada niste znali. 

1. Znaju kako da se motivišu i olakšaju sebi život u ovom surovom svijetu. 2. Žene rođene u znaku Strijelca ne vole slabe muškarce. 3. Imaju veoma težak karakter. 4. Mogu biti veoma posesivni prema partneru. 5. Imaju mnogo stila i znaju se lijepo obući i za malo para. 



6. Uvijek uspijeva pronaći razlog za smijeh, čak i u beznadežnim situacijama. 7. Nemojte pokušavati kontrolisati Strijelca, ako ne želite sebi stvoriti nevolje. 8. Uvijek postupaju u skladu sa svojim uvjerenjima, zato se nemojte truditi da im dajete bilo kakav savjet.

9. Vole lijepe stvari, ali takođe uživaju u malim stvarima. 10. Trudite se da ne govorite Strijelcu da ne zna o čemu govori, to ga strašno nervira. 11. Ne vole ljude koji im pokušavaju držati lekcije. 12. Kada je zaljubljen, Strijelac je u stanju uraditi sve za svog partnera. 



13. U njima ćete naći iskrenog prijatelja sa kojim vam nikada neće biti dosadno. 14. Svoj privatni život Strijelčevi zadržavaju za sebe. 15. Svoja osjećanja vješto skrivaju iza humora. Nikada nećete zaista znati kako se oni osjećaju. 

16. U samo par sekundi mogu promijeniti svoje raspoloženje, pa u jednom trenutku mogu biti srećni u drugom tužni. 17. Veoma je lako usrećiti Strijelčeve, ali nikada se nemojte igrati sa njima. 18. Osobe rođene u znaku Strijelca su izuzetno inteligentne i dobro znaju procjeniti ljude. 

19. Ako se ne osjećaju ugodno u nekom društvu oni će se okrenuti i otići. 20. Strijelčevi će se uvijek truditi da izbjegnu sukobe.

Pokreće Blogger.