Da se želio razvesti vjerovatno bi to davno uradio - Oženjen muškarac neće ostaviti ženu iz 3 razloga

Rijetki su oni koji će napustiti svoju suprugu i svoju porodicu zbog ljubavnice. 


Mnoge žene postanu ljubavnice i žive u zabludi da će njihov oženjeni muškarac jednog dana napustiti svoju ženu i skrasiti se pored nje. Nemojte se zavaravati jer se to možda nikada neće desiti iz mnogih razloga, a mi ćemo vam obrazložiti samo tri, koja su možda najvažnija. 

1. Pored žene i ljubavnice on već ima sve što mu je potrebno; Sa ljubavnicom ima vezu bez obaveza i odgovornosti. Lijepo se provede sa njom, a zatim ide svojoj kući i igra se sa svojom djecom. To je za njega idealna situacija. Ima ženu koja ga hrani, koja čisti za njim i brine o njegovoj djeci. 



Zatim ima ljubavnicu koja se brine o njegovim drugim potrebama i koja mu udovoljava na sve moguće načine. 2. Razvod je bolan i skup postupak; Mnoštvo advokata, svađe, finansijski teret su samo neki od problema koje nosi razvod. Zašto bi dozvolio da njegova porodica porolazi kroz sve to ako ne mora. 

3. Da je želio napustiti ženu davno bi to uradio; Neko ko zaista želi biti sa vama ne bi razmišljao o tome da li će napustiti svoju ženu, već bi to davno napravio. Ženu neće napustiti, ne zato što ne može već zato što ne želi. 



 Ako želite znati na čemu ste otvoreno ga pitajte da li ćete mu biti partner ili samo druga žena. Imajte na umu da će druga žena uvijek biti druga i da možete potrošiti svoje najbolje godine u čekanju i nadanju da će se on jednom razvesti. 

Izbugićete svoje dragocijeno vrijeme čekajući muškarca koji nikada neće biti vaš. Postoji toliko slobodnih muškaraca na ovom svijetu zato nemoj trošiti svoje vrijeme na jednog oženjenog koji možda nikada neće biti tvoj.

Pokreće Blogger.