Važno je znati razlikovati snažnog muškarca od slabog - 10 znakova

Da li ste u životu uvijek nailazili na slabe muškarce koji nisu znali na koji način da se nose sa vašim jakim karakterom i koji su smatrali da ste previše emotivni?


Problem nastaje onda kada to prekasno shvatite. Možda nikada niste znali kako na vrijeme uočiti emocionalno slabog muškarca i nesigurnog muškarca. Slabi muškarci često žele izgledati snažno, ali su daleko od toga. Pobjegnu poslije prvog problema i neprijatnosti, ali jaki muškarci su potpuno drugačiji. Zapravo je velika razlika između ove dvije vrste muškaraca i možete ih prepoznati na vrijeme. 

Osobine slabog miškarca; 1. Vaša snaga ga prati; Obratite pažnju kako se ponaša prema vama u vezi. Slab muškarac zna da nije dovoljno jak da vodi ženu jer nema emocionalne i intelektualne sposobnosti. On vas može doživljavati kao prijetnju. 



Njega nije moguće nadahnuti da postane bolji čovjek, a umjesto da se ponosi vama i vašim postignućima on se osjeća ugroženo. 2. Ne pokazuje inicijativu; Spontanost je dobra kvaliteta u nekim situacijama, ali ne možete biti nemarni i očekivati da se neke stvari u životu rješavaju same od sebe. Slabi muškarci se upravo tako ponašaju. 

Oni bježe od problema i očekuju da će se oni riješiti samo od sebe. 3. Ne zna šta želi; Neodlučnost je karakteristika emocionalne nezrelosti i slabosti. Nema hrabrosti da donese odluku i da se nosi sa posljedicama. 4. Sebičan je; Slabi muškarci ne znaju za suosjećajnost. 



Ne znaju kako razumjeti osjećanja drugih i kako se nositi sa njima. Oni misle samo na sebe zato od njega ne očekujte bilo kakvu pomoć. On smatra da sve treba da se vrti oko njega. 5. Nije dosljedan; Njegovo mišljenje je veoma promjenljivo ili ga uopšte nema. Nije dosljedan u svojim principima i ne može braniti svoje stavove jer ih nema. Nema dovoljno hrabrosti da se izdvoji iz mase, pa prati masu. 

Osobine jakog muškarca; 1. Ohrabruje vas da se razvijate; Snažan muškarac se ne boji vaših postignuća, on je ponosan na njih.  On će vas uvijek motivisati da rastete i da se razvijate. On će vam uvijek biti vjetar u leđa i zajedno sa vama će se radovati kada postignete novi uspijeh. 

2. Preuzima odgovornost; On se ne trudi da dominira, zna kada treba preuzeti inicijativu, kada treba sve preuzeti na sebe i pronaći pravo rješenje.  Pored njega možete biti prava žena jer je on taj koji zna šta želi od života i kako to dobiti. 3. On vas štiti; Pored njega se uvijek možeš osjećati sigurno. 

Možeš se u svakom trenutku osloniti na njega i računati na njega. On neće pobjeći kada se pojavi problem jer zna da vam je tada najpotrebniji. 4. Drži svoja obećanja; Uvijek će održati svoju riječ i obećanje koje vam je dao. Od njega nikada nećete čuti izgovore, uvijek će biti iskren prema vama i odgovoran za svoje riječi. 

5. Ne boji se pokazati osjećanja; Snažan muškarac će uvijek pokazati svoje namjere i svoja osjećanja. Sa njim ćete uvijek znati na čemu ste i on nikada neće misliti da će zbog svojih osjećanja biti manje muško. To je ono što ga čini jakim.

Pokreće Blogger.